MUSE MUSE MUSE

åh jag var på Muse konsert i Lördags. Jag kan inte säga annat än att det var underbart! SÅ JÄVLA FINT VAR DET!
Jag höll på att skrika halsen av mig och efter konserten hörde jag knappt någonting. Öronen hade dött haha! 

De spelade låtar från flera olika album. 
Inledningen var "Uprising" och det var så fantastiskt. Ännu ett plus var att de hade riktigt cool scenografi och ljussättning! Jag lägger upp bilder så fort jag laddat in dem så får ni se hur bäst det var! 

De bästa låtarna jag tyckte de spelade, eller de som jag blev mest glad över att få höra live, var: Supermassive black hole och Time is running out. New born var också helt oslagbar! 

åhhh jag kan inbte förklara hur underbar kvällen var. Finns inte ord. 

 

söndaaag

Idag har jag köpt nya skor. det blev ett par mörkblå, höga converse. Nu är ylva mycket glaaad :D
Ett svart långt linne investerades också! (y)

Var nyss ute med Enya, mormors hund (men hälften min hihi), och det spöregnar! Inte så mysigt faktiskt .-.
Alldeles för blött och kyligt för min smak.

Och vet ni? Jag har pluggat matte i över en timme, och jag känner mig stolt haha! Inte ofta som jag orkar sätta mig och plugga om man säger så. Har sex prov de kommande veckorna. STACKARS MIG, that's all I say.

Borde egentligen sätta mig och plugga alla andra ämnen men just nu har jag ingen lust. i för sig har man aldrig lust att plugga, right? men aja, vi skjuter upp det ett litet tag till iaf (:

söndag idag alltså - det som alltid brukar vara stööörsta segomego-dagen. Men idag har faktiskt inte varit så seg för min egen del. tummen upp på det :D

Nu ska jag hitta på något att göra.

pusshej :)<3


marknad <3

Länge sen jag skrev ett blogginlägg. Men den här veckan har känts lite tråkig sådärva så det har liksom inte funnits något care-boxigt att skriva om hahah ;D

Idag åkte jag, Kajsa och familjen till strängnäs-marknaden. Det var härligt väder också, som tur var. Man frös bara litegrann (:
vi gick runt där från ungefär halv ett till kvart i fem. Och ja, jag tror inte jag varit så onyttig på....flera år O.o

hahah! vi moffade som..ja vet inte vad o: men åt massa choklad (nougat :9) , brända mandlar i mängder, cocosboll, munkar, och salta remmar. nej jag är inte alls tjock .__.

MEEEEEEEEN, jag och kajsa har bestämt att ha två helt nyttiga veckor. Det betyder alltså; ingen läsk, ingen saft, inget godis, ingen varm choklad, inga chips, inga bakverk...INGET SOCKER! men det behöver vi väl efter den här blodsockershock helgen höhö.

Men moffa var faktiskt inte det enda vi gjorde. Jag köpte en klocka! värsta fyndet. Den kostade 130 kr, och så betalade jag med en femtio-lapp och en hundring. så fick jag tillbaka 125 kr. Så fick klockan för 25 spänn hihi :D ibland äre bra att folk suger på att ge tillbaka rätt växel. kajsa köpte också en klocka, hon fick bara liite rabatt. Istället för 150 fick hon den för 120.
Sen köpte jag en svart plånbok också. och massa choklad till pappa haha.

Nu dampar Ikil på att jag är ego och inte låter henne sitta vid datan -.-
så...puss hej så länge <3


inget sånt här på ett tag

SOMMARPLANER JA TACK <3

Jag drar snart till Italien. Den tanken slog mig nyss, och det känns fortfarande ganska overkligt! JAG SKA FÅ TRÄFFA CAMBRIDGE-FOLK IGEN! kommer nog kännas ganska weird att träffa de utanför england, om ni förstår?
men jag ser framemot det. massor! vi åker vecka 44 på onsdag, alltså på höstlovet. Stannar tills på Söndagen (:
Lovisa och jag ska försöka träffa Gaia också (som för övrigt är feta överklassbarnet och bor på huvudgatan i Rom. Hur rik får man bli huh?) Men arianna kommer i alla fall, kärlek på det <3 danelino får vi se med, hans föräldrar kanske inte låter honom åka tilll Rom ensam :c han bor typ i bergen någonstans om jag minns rätt haha 
 
pratade med en av mina bästa kompisar från england nyss också genom facebook hihi. hennes citat alltså lol (hon kan inte engelska så bra ;)) ; "I'm in shock you love daniele arianna and gaia more

haha, tjejen känner sig totaldissad. så funderar seriöst på att dra ner till schweiz. skulle inte vara så dumt alls, eller vad tycker ni? Jag och lovisa i schweiz med aline och yasmine. klockrent skulle de vara fyfan <3
sen får de ta och hänga med oss tillbaka till sverige så får ni träffa de :D då får ni veta lite mer om vilka jag tjatar om hela tiden. Va jobbig jag måste vara för er som inte var med i england, som bara tjatar om det hela tiden haha :(

men okej. min sommar är redan planerad. i mina drömmar i alla fall.

- Ollerup med några tjejer från laget <3
- Lingvallen i en vecka/tio dagar. UNDERBART FYFAN <3
- schweiz?
- utomlands, maybe USA med familjen.

ALLTSÅ, sommaren låter inte dum alls! längtar redan, fastän det är en evighet kvar.

har ni några trevliga planer inför året som kommer?

men nu måste jag gå och duscha sen sova (:

puss&godnatt <3



bild på mig och Aline, flickan i schweiz <3 (ja, jag vet att jag ser otroligt sliten ut haha)



italienarna Daniele och Arianna <3

"kanske för att man är rädd för att förstöra det vi har..hade"

"Det går inte riktigt att beskriva
Men det känns som att en del av ens hjärta slår i otakt"


- Lovisa

skulle inte kunna säga det bättre själv.. <3


tillbakablickar

Är det bara jag som vissa dagar bara längtar tillbaka till tider som har varit, saknar det så mycket att det knappt går att förklara?
Idag är en sådan dag. Fick nyss den där starka känslan när man bara sätter sig och tittar på gamla bilder från tider man bara vill spola tillbaka tiden till och uppleva det en gång till.
Ibland tycker jag det kan vara tråkigt. Känner mig tråkig ibland som nästan fastnar i det som varit och kan vara på lågt humör, nästan ledsen för att jag saknar endel ögonblick så mycket.
Den här känslan har jag såklart haft under hela mitt liv, men efter sommaren 2009 upplever jag den nästan varannan dag. Jag tror nog endel förstår varför.

Jag reste till Cambridge, England, i somras med Lovisa, min halvsyster. Där stannade vi i tre hela veckor. Det kanske låter konstigt, men på tre veckor hinner man få så underbara vänner och man hinner komma så nära varandra. Och hela grejen varför jag längtar tillbaka så mycket är ju för jag kommer nog aldrig mer träffa dem igen. Jo, endel. Jag ska ju faktiskt åka till Rom om fyra veckor med Lovisa och träffa en av dem vi kom närmast i Cambridge. Men resten? Tillexempel min rumskompis Natalia, hon bor någonstans mitt ute i ingenstans i Ryssland. Hur stor chans är det att jag får se henne igen? Det är det som tynger så mycket. Visst, när man åker med kompisar på resor och sånt saknar man självklart de tiderna med. Men det är inte samma sak. Jag har ändå de vännerna hos mig just nu. Jag kan ringa de och träffa dem nästan när jag vill. Men de underbara människorna som bor utspridda i Europa? Jag kan helt enkelt inte förklara hur det känns. Alla minnen man hann få med dem på de där tre veckorna. Både i och utanför klassrummet. Det är så underbart att minnas och kunna blicka tillbaka till de tiderna men samtidigt blir man ledsen för det aldrig kommer tillbaka. Nu känner jag mig deprimerande... .__.

Jag hoppas så innerligt, verkligen, att mitt och lovisas förslag går igenom - att alla ska träffas igen. I något land - kanske Italien, Schweiz?

De där tre veckorna var bland de bästa veckorna i mitt liv. Och de har förändrat mig som person också, det är jag säker på.

En sak jag lärt mig efter den där underbara resan var - njut av varje ögonblick. För det gåri nte att spola tillbaka tiden som ni alla vet.

Det som kanske skrämmer mig lite - som Lovisa också sagt till mig - är när personerna börjar blekna i minnet. Nu kanske ni inte förstår vad jag menar? Men jag menar att om jag tänker på vännerna jag fick där, så kan jag kanske inte höra deras skratt längre. "Det är det värsta, när man inte ens kommer ihåg personernas skratt längre", sa Lovisa. Det är tur att man har videos och en massa bilder därifrån, så minnet håller i sig.

Som avslutande vill jag bara säga - Jag kommer aldrig glömma de där veckorna och människorna som var med.
Jag älskar er <3



kanelbulllllllllllllllllar

Hej hej bloggläsare!
Igår, efter träning och träning med småttingar, åkte jag hem till Tove för att sova där. Vi tog en tur till Lidld (hehe, vi kände oss lodiga och fattiga 8)) och köpte Cola och bröd. När vi kom innanför dörren,helt plaskblöta eftersom det spöregnade, gjorde vi varma mackor och pasta med köttbullar. Det var greaat! (y) tove var så duktig att hon gjorde en sallad t.om höhö.
Sedan kom cristian också. Vi kollade film och sen gick vi och la oss. Ganska trötta, mest cristian som somnade framför TV:n hela tiden. Tidigt gick vi upp idag också, klockan åtta-halv nio typ o:
vi gick tillsammans ut med Toves hund Molle, eller inte hennes egen men som hon tagit hand om i helgen. Tove tränade lite dressyr med Molle, och jag satt och skrattade åt dem för de var så söta ^_^

Annars har dagen varit lite seg. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, riktigt trött är jag..
Annars är det väl segomego och läsa lite biologi som ligger framme för dagen. Vi ska snart ha prov i skolan om nervsystemet. Jag tycker om biologi, lätt att lära in, så jag hoppas det går bra (:

Men nu ska jag prata lite med Bästavännen och juste! det är ju KANELBULLENS DAG idag :D mamma är och köper ingredienser så ska jag baka bullar. det hade jag glömt hihi.
så onyttigt blir det idag också..puh..



moffa inte för mycket bara ;)


CAMBILDER IS THA SHIT

hejhej! har sjukdag idag :< HELT OTROLIGT SEGT!

nu langar jag lite otroligt heta cambilder från i somras hemma hos elin haha


RSS 2.0