28 juli

hejhej. Jag borde egentligen inte sitta här, men fastnade lite. la ut m9b's video från göteborg (http://www.youtube.com/watch?v=dOqnRE0RyHs) <----- TITTA.

har inte gjort väldans mycket idag. kom hem inatt runt fyra. Jag,tove,kajsa,eve och fannie gick till mcdonalds' på västerleden inatt. Tog ungefär en och en halv timme dit och lika lång tid hem. (vi gick inte dit för mcdonalds' skull hahah tjockt det skulle va!) vi har då skrivit en lista med saker att göra innan sommaren är slut, och då var en punkt just att gå ute en hel natt. jag gick hem tidigare än de andra, för skulle upp någorlunda tidigt (gick upp tio) och höll på att bli sjuk. följden av denna 4 timmarspromenad är halsont heh. inte okej.

nej nu borde jag packa! ska till täby imorgon (OCH MIN ÄLSKLING FÖLJER MED, glad!) sen på lördag drar jag vidare till gotland en vecka. så lite grejer är det att få reda på.

puss puss vi hörs probably!

27 juli

har umgåtts med älsklingen idag, och evelina höll oss sällskap en stund. vi satt i stadsparken och picknickade lite,sen försvann eve med sina friends, vi gick på stan en snabbis. kalle investerade en skjorta och en tröja. fint! jag köpte en svart myströja från killavdelningen. (:
hade så fruktansvärt magont så jag höll på att svimma så vi cyklade hem till mig. slappade framför tv:n och kramade det bästa som hänt mig. du är underbar älskling

lingvallen-film is out soon btw!

puss

-



varje gång du möter min blick blir min värld en aning större

du och jag ska aldrig dö



4 månader, och jag är mer kär än någonsin.

25 juli

är hemma nu, efter chilldagar med mina tre bästa vänner i skärgården, och en shoppingtur i huvudstaden igår. köpte inte mycket, underkläder och örhängen. men trevligt var det, förutom att det blev väldigt stressigt när vi fick veta (när vi fortfarande var i stan) att vårt tåg skulle gå om femton minuter. vi sprang så fort vi kunde, hämtade ut vårt bagage från förvaringsskåpen och hann precis med tåget. tur! :)

idag har jag egentligen inte gjort mycket (ÄN! dagen är inte slut ;)) vaknade runt halv tolv med min älskling sovandes bredvid mig. kom inte ur sängen runt tjugo över tolv. åt frukost och sånt där sedan tog vi en promenad ner till stan. handlade en tröja och kalle köpte fotskydd - han stukar fötterna lite alltför ofta. Fikade på Waynes - vi delade på en stor kopp choklad och en blåbärspaj med vaniljssås.

nu är jag hemma igen. ska väl ta det lugnt bara i väntan på att min pojke slutar träningen. då ska det beställas pizza sedan badas!

puss






22 Juli

hej! sitter här i en stuga i stockholms (egentligen norrtälje men låter väl mer fanzy med stockholm haha) skärgård. Min fina vän Tove har ett land här, och vi har det jättemysigt. Det är bara eve, kajsa tove och jag här. Jätteskönt att bara ta det lugnt och sköta sig själv. (även om det HAR gått fel under matlagningar osv osv) första middagen, som var så enkel som att steka köttbullar och koka makaroner, gick brandalarmet igång (som det tydligen aldrig gjort förut enligt tove). haha failat! men vadå? inte så smart att ha brandvarnaren rakt över spisen typ?

Idag har vi badat vid en brygga som inte ligger många meter utanför stugan :) jättevarmt i vattnet och vi badade ovanligt länge eftersom vi kom på något töntiga lekar. haha roligaste när tove tog tag i mig och ville putta i mig. jag typ gjorde så mycket motstånd jag kunde sen tog jag hennes handduk.

Jag: "jag tar din handduk med mig i vattnet om du puttar i mig! JAG LOVAR!"
Tove: "Ja men visst. det skulle du aldrig göra."


tänkte faktiskt inte göra det när jag sa det. men när hon uttalade sig sådär ändrade jag mig..

handduken vägde typ 20 KILO när den blev dränkt! careface jag vet haha :D

sen har vi solat, ätit våfflor, kollar paranormal activity, badat igen och paddlat en tur med kanoten runt lite öar.
mysigt har vi i varje fall :)

nej nu ska jag ägna mig åt mina vänner.

hoppas ni har det lika roligt som oss ;) puss


Solnedgången från Sundholmen (som ön vi är på heter)

vad är det?

det känns inte ens kul längre

KENT 17/7 2010


vi såg kent igår. fyfan vad bra de var! köade bara från kvart i tolv, och vi kom ändå längst fram så vi var överlyckliga! de spelade bara typ fyra låtar från nya albumet. blev lite förvånad o:
men sjukligt bra var det. oförglömligt<3
tack kent.

du lät exakt som ismael

hejhej. träning idag, 4-7. känner bara hur jäävla vaaaarmt det kommer vara i hallen. christian bad oss ta med springskor också - vilket betyder att han kommer tvinga oss jogga. usch hatar det! särskilt när det är tretusen grader ute... äsch ser framemot att få köra lite gymnastik iaf :)
tror jag ska fixa någon dricka nu och gå ut i trädgården tillsammans med syster. puss puss

grönalund

lite bilder från grönan i lördags

10/7

var på grönan igår med kalle, lovisa, eve, fanny och hanna. roligt. sjukaste var spökhuset, fyfaaan vad rädda vi var! SPÖKENA GARVADE IHJÄL SIG ÅT OSS! eve hann ju till och med ramla omkull  innan vi ens hade hunnit in. bilder kommeeeeeer :D
jag och kalle åkte ett tidigare tåg hem. var tvungen att vara hemma för att säga hej till min farbror och hans fru som bor i USA, har inte träffat de sen typ 2003... det var trevligt :)
idag blev det parken badet med elin, kalle och eve. sjukligt varm dag!
Nej nu måste jag duscha efter joggingturen jag och eve sprang. känner mig lite duktig.

tunisien oh africa!

(min kamerasladd är inte här just nu, så de bilderna här har syster tagit whatclownsarewe.blogg.se)

RSS 2.0