24 april

påskafton firades med mamma, per, mormor, martin och mina två systrar. och min egen pojke också såklart!
fikade godaste kladdkakan jag nånsin ätit, cupcakes och islatte. sen letade vi påskägg fyllda med godis och ett med Kenza-smycken. Jag fick ett par örhängen formade som åttondelsnoter och en änglavingar-ring c:
(haha usch suddig bild...)


sen åt vi påskbord, spelade super mario och jag myste med min älskling framför entourage innan vi somnade.
idag har jag däremot inte hunnit med så mycket. gått promenad med Enya, varit med kalle en stund innan jag åkte iväg till Örebro för fristående träning. bara tre veckor kvar till SM!

23 april

lite bilder från påsklovet so far. igår kväll var galet bra! jag och ikil träffade Tove, Niklas och Eve och åkte ut till sundbyholm. Vi tände brasa, grillade, spelade gitarr och flummade. Nu ska jag fira påskafton och njuta av vädret!
pusss

21 april

det har varit fattigt med inlägg den här veckan. det beror på att jag glömt kamerasladden hos mamma, där jag har nya bilderna :) de kommer nog upp imorgon helt enkelt!

var i örebro idag. heldagsträning så kan utan att tvekan säga att min kropp är lite mör. körde från halv tolv - halv sju ungefär. och i det stora hela så var det en väldigt bra träning! :D de flesta varven gick bra och lite fristående blev det i slutet också innan jag, eve och fanny sprang oss döda till tåget. så dagen har varit miiicket bra! hoppas på en fin dag imorgon också. får väl med tungt hjärta säga att jag måste plugga... sen på kvällen åka ut till sundbyholm med niklas, eve och tove och grilla och mysa om vädret blir fint! askalas!

pusss


19 april

när jag börjar tänka jobbiga tankar eller bli orolig/ångest/paranoia vet jag att jag suttit uppe ensam för länge. that's why jag går och sällskapar sängen nu istället. sleep tight!



18 april

och ännu en dag har passerat, och den har vart fin!
stekte på taket utanför mitt fönster tillsammans med ikil, sjukt varmt och vindstilla. snart snart snart är det sommar!
träffade älsklingen sen och vi åkte en spontantur till Slagstaglass tillsammans med Eve och Niklas. snäcka med chokladkula, grädde, kexchoklad och slagstaglass var lovely! första gången jag var på riktiga slagstaglass, på tiden huh?
träning vart det också ikväll. var dock inte så deltagande... fick ont i halsen och huvudet så körde igenom friståendet bara.

nu har jag, ännu en kväll, kollat eva och adam i min ensamhet. vad ska man hitta på imorgon? hm, ödet får ta mig dit det vill!

tummen ner på att jag glömde min kamerasladd hos mamma.... blev bilder idag ju, och filmer på Evelina Roos ybergrymma full half!! asnajs plutten!

goodnight and sleep tight!

17 april

skön söndag idag. kollade klart på "sagan om de två tornen" med kalle på förmiddan, som vi började kolla på igårnatt.

åkte sen till örebro och hade två timmars friståendeträning. körde igenom alltihop! kan inte säga att jag lärde mig allt klockrent... men nu ska det bara smälta in så fixar vi det här. helt klart peppad inför SM, och för att inte tala om nervös. lite prestationsångest sådär. det brukar jag ha, bara det inte går till överdrift är det ingen fara.

nej nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla de gamla Eva & Adam serierna! haha så sjukt roliga ju :D kan inte undgå att se likheterna mellan mig och eva, typ kopior... båda helt besatta av sin jävla lugg också.

puss godnatt!



bild från svenska cupen, örebro el mixo

crosschain

beställt dessa två örhängen nu. ett dubbelörhänge och ett matchande till andra örat. Lovely!



and i will love you til my heart stops beating

förändringar sker. i små, små steg. men de finns där. jag måste bara våga tro och lita på dem. 




15 april

mötte upp Kajjan efter skolan och vi åt suschi på stan. åtta bitar var, jag dör så gott! längtat efter att träffa henne, har inte gjort det så mycket under året. sorgligt ju! men idag catcha vi upp varandra och pratade en massa. satte oss sedan på Espresso House en stund (tjuckisar) innan vi tog bussen hem till mig.
Tillbringade sedan kvällen med att kolla upp respriser till Köpenhamn/London. Tove Och Eve joinade oss till kvällen. Jag kan inte ha roligare än att vara med de tjejerna, lyser upp min dag så enormt!

13 april

allt flyter på. hade träning i örebro igår, det gick supeeer! det var på tiden, både för mitt självförtroende och utvecklingen. vi körde lite hårdlandning, eftersom örebroarna ska tävla i helgen :) tävlingsvarven funkade på det så jag är nöjdis!
idag har jag haft mitt engelskatal, segat skola och blev sen hämtat av älsklingen och tillbringade resten av dagen hos mig. entourage + bad + världens bästa är aldrig fel!
nu ska jag sova. börjar bli sjuk, halsont och rösten börjar bli hes. INTE SJUK NU! ska väl ta en till c-vitamin...
pusss
bild på fanny från lingvallen i somras

9 april

Den här dagen har varit väldigt bra! jag har varit glad och känt att just idag älskar jag verkligen livet. Gick på Tuna Park med mamma, inhandlade ny tröja och ett par nya spetsshorts. Tog en joggingtur när jag kom hem och körde lite styrka. Träffade två av mina allra bästa vänner och fikade på first, Tove och Fannie, sen tog vi bussen hem till Tove och pratade en massa. Nu har jag just kommit hem och tror nog sängen snart är ett alternativ.
ska kämpa skolan nu, försöka. bara nio veckor kvar till sommaren, fyfaan!

k,<3

satte dit en ny berlock på armbandet jag fick av min Kärlek.

,

- hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen



8 april

hänger med tovis atm. vi har gått på stanis, bakat kladdkaka och gråtit till I Taket Lyser Stjärnorna.
tycker om dig plutten!
juste, mamma kommer snart hem från schweiz. woop woop...

"positiviteten och viljan är det som kommer ta dig dit du vill".

om man någongång ska vara på topp, så är det nu; och jag är flera mil därifrån.
besviken.


and i fly solo

helt underbar dag idag! pussade kalle hejdå när han åkte till skolan vid åtta och sov vidare och gick upp klockan tolv. gud så skönt med sovmorgon! ledig idag, enda jag hade var ett tjugo minuters utvecklingssamtal runt halv två. äntligen skrev jag klart mitt engelskatal med en kladdkakabit som sällskap. jag och älsklingen bakade den igårkväll.
nu njuter jag av solen och om en stund ska jag iväg till gympahallen.
uppvilad till en köttig träning!

4 april

helgen var bra. rolig med trevligt folk. tack för kvällen ni som var med!
just nu sitter jag och skriver på mitt engelskatal jag ska hålla nästa onsdag. guess what it's about? dataspelande. hm, undra om det kan ha något att göra med att min söta pojke spelar på tok för mycket? klart det är så. ;) rätt intressant att dataspelande är så sjukt lätt att bli beroende av. illa!
r glad idag! Solen skiiner och träning ikväll. ledig på onsdag är jag också, inte fel alls! och bara 10 veckor kvar till sommarlov.. okej rätt lång tid men nu är det så att jag är lite av en drömmare.

RSS 2.0