jag är så lycklig att jag fann dig

nu väntar duschen sen sängen!
engelskaprov imorgon då. frågan är, ska man fuska eller inte? haha nej men ärligt jag vet inte. känns liiite onldigt att vi vet att vi ska skriva en review om en bok bl.a och vi ska ha provet på datorn. känns ganska frestande att bara klistra in dokumentet jag skrivit...
efter skolan ska jag möta upp min bästaste vän och äta middag och fixa oss i ordning för kvällen för att träffa annat folk. ska bli trevlans!
lov sen då. kan inte säga annat att det ska bli uuunderbart!

<--- börjar bli sugen på att använda den här klänningen btw, den hänger fortfarande i garderoben oanvänd..

oh dear the time goes on but nothing changes

Godmorgon pajer! vaknade för en stund sen, men börjar inte förrän tolv. Har matte, naturkunskap och datakunskap sen slutar jag :) tycker ändå inte om den här dagen. den är seg och skoldagen känns jättelång även om den bara är fyra timmar. så därför har jag och maria bestämt att ha mjukiskläder denna dag - se lika seg och chill ut som dagen är! naaaajs, förutom att jag ser ut som en lodis ;)
gick upp såhär lite tidigare för att plugga engelska. ska väl försöka med det då. ciao!
förresten, nu sitter min älskling på planet till Las Palmas. lyxigt för killen, själv saknar jag honom redan eftersom jag vet att jag inte kommer få träffa honom på över en vecka. orättvist också att man själv sitter här i trista gråa kalla sverige. man blir ju lite sugen på att flytta!
saknar tunisien, visst ser det inbjudande ut?

26 oktober

hade fett mysig kväll igår. bakade honungsscones och tände ljus precis i tid till att kalle kom. vi hade en mysig kvällsfika och tog ett varmt bad sen. lite degande i soffan framför tv:en blev också av innan vi tog vårt förnuft till fånga och pluggade lite. jag förhörde kalle på nervsystemet, han hade prov på det idag :)

nej snart börjar svenskan och då ska jag inte sitta och skriva här (a)

bild sen igår


sleep tight

dags för sängen! ska inte upp förrän halv tio, fixa en grej på stan innan skolan klockan elva sen lektioner mellan 12-16. efter det blir det att träffa Linn, fika och kanske spela igenom våra irriterande låtar efteråt ^^ saknat henne så ska bli mysigt att ses.

fick ny mobil idag förresten, awesomeee!

puss and goodnight!

20 oktober

eminem och tokio hotel fick just min dag allt bli lite ljusare, även om det var minusgrader och faktiskt SNÖADE idag. sjukt hur musik kan påverka dig! det är bara att skruva upp volymen på det högsta du kan så du inte hör dina egna tankar. UNDERBART!

trääning snart då. piruetterna och hoppen är vad som ligger i fokus idag. inte lika kul som att volta men det måste ju också sitta (; 



 
älskar mina uppladdningar med gamla bilder alltsåå!


years ago and i still remember






Jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för länge sen
men du är överallt

måndag 18 oktober

wieee matteprovet är gjort! mycket enklare än jag hade föreställt mig. får hoppas det gick bra, verkligen.

chill dag, hade bara provet till 10 sen kl 1 hade vi idrott; badhuset. 30 längder, 60 armhävningar och 5 minuter trampa vatten. lovar, det var jobbigt!

imorgon ska jag träffa fanny bästergren. längesen jag var med henne ensam så :) det kommer förgylla min dag, har fysik imorgon så kan behövas!


puss godnatt!

söndag

Så fort jag vaknade gick jag ut och sprang/gick spåret. typ 4 km, var jobbigare att springa innan frukost än jag trodde! faktiskt rätt mycket jobbigt om jag ska vara ärlig. Pluggade matte sen i ungefär tre-fyra timmar. awesome! fast ne. har prov imorgon 8.30. tycker morgonprov suuger :( vill bara ha det överstökat, orkar inte älta över det längre haha :(
jag och petra hade träning med våra nya gympatjejer idag för första gången! de är 9-10 år. stränga och dryga var vi, men så ska det väl vara ;) hoppas det blir bra, alltid velat starta från första början med en trupp för att få den riktigt bra. skulle vara drömlikt att ha byggt upp en elittrupp..

efter småttingträningen tränade jag och laget också :) det gick bar faktiskt ska jag nog säga. äntligen funkade hoppansatsen som jävlats med mig under några veckor.

nej nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla igenom matten en sista gång. pusss!


mina gamla småflickor jag tränade i egf. saknar de faktiskt!


försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser

tacokvällen var trevlig.
resten av kvällen blev bara konstig.
förlåt bästa.
jag tappade plötsligt lite av livsgnistan. i alla fall på det här, samma sak varje dag känns de som. skulle så gärna vilja komma bort från det här för en stund.
ska sluta nu innan det blir värre.

godnatt.


16 oktober

löööördag. har varit och fikat med evelina, det var trevligt. pratade om saker vi inte hunnit prata om. ska snart iväg till borsökna på tacokväll med mitt fina lag :) jag hoppas kvällen för med sig överraskningar, skulle vara peppat!


sjukt gammal bild


illuminatiklass

har engelska. är mycket effektiv. fats ne.




fett gladis chawan!


äkta vänner som alltid kommer vara bästa vänner

de jag trodde jag aldrig skulle behöva sakna saknar jag så himla mycket






det är sjukt hur tätt dessa tre personer ligger om hjärtat
jag älskar er, glöm aldrig det  

11 oktober

Gick hem från skolan idag runt tolv. kändes som magen vände sig ut och in, mådde illa och kände för att spy. väntar på elin nu, vi ska plugga kemi inför provet imorgon. tror det kommer gå bra, eller hoppas på det i varje fall :)
nu ska jag försöka få bort illamåendet så jag kan träna ikväll! (jag vet, lite dubbelmoraliskt att gå hem från skolan men ändå gå på träning. kan inte hjälpa det) peppat!
jag äter yoghurt i min ensamhet haha

8 oktober

fredag wiho! har svenskalektion nu, fast skickade just in det man skulle vara klar med så har inget vettigare att göra än att blogga just nu haha.
fysikprovet var idag då, jag vill inte säga om det var lätt eller svårt. beror ju på om jag har tänkt heeelt fel på någon fråga. kul typ "det var fett lätt" sen har man gjort fel på alltihop haha :( nejmen jag hoppas på det bästa!
nu har jag "bara" fysik och spanska lektionerna kvar. Ska träffa min finaste äskling när jag slutat och fixa lite saker, sen ska vi träffa mina bästa vänner och äta ute :) blir mysigt!

längtar efter helgen. den är här om två timmar och 47 minuter!

one thing i've learned is to never never never give up

jag tittar i spegeln och önskar jag kunde förvrida bilden en aning.
cause i want your love but i can't let myself love you

i hope that you can see me now

Vaknade imorse och kunde inte prata. Rösten hade försvunnit över natten vilket var ganska jobbigt i skolan. antingen trodde folket inte på mig när jag skrev att jag inte kunde prata eller så skrattade de åt mig (maria...) och att sitta tyst en hel diskussion på engelskan kanske inte heller va det bästa idag (y)
som tur är släppte det så nu kan jag prata. vi bortser från att jag låter som en kärring c:
en massa plugg gjordes igår tillsammans med elin eriksson. vi satt på espresso house och lät oss flyga iväg i matte- och fysikvärlden i över tre timmar. fysikprovet är på fredag. inte så nervös för själva provet - det orkar jag inte - utan det jobbiga är att sitta i aulan i två timmar. usch.
späckat schema nu då: fredag fysik, kemiprov nästa vecka, matte efter det, engelskaprov, spanskaprov och samhällsprov tätt efter det. gotta love this life!

5 oktober

naturkunskap nu. yey. intressant fast ne.
tisdag idag. vill göra något fint, något roligt. livet börjar bli för mycket likadant, varje dag är redan förutspådd. ge mig något oväntat tack.

skriver sen

puss

RSS 2.0