REPEAT IT , PLEASE PLEASE

Ibland fastnar jag alldeles för mycket i det som varit. Allt som har hänt. Jag kan vara ledsen en hel dag bara för att jag tänker tillbaka på stunder jag saknar, människor jag saknar. Mest av allt tänker jag nog på Cambridge. Allt det där underbara, pinsamma och roliga som hände under de där tre veckorna. Människor jag lärde känna och de sjuka sakerna vi gjorde tillsammans. Det är nästan så att jag vill gråta, jag vill tillbaka!
ibland tänker jag "det är nog dags att släppa det där, det var trots allt snart ett halvår sen". det känns så himla overkligt. Var det verkligen så länge sen?
men jag har förstått att jag inte kan släppa det. inte än. Det var så bra så det känns omöjligt att bara gå vidare.

jag är livrädd för att glömma
livrädd för att minnena ska tyna bort
det skrämmer mig att jag inte längre minns personers skratt eller röster
åh jag vill verkligen inte glömma




det gör så ont att veta att jag aldrig kommer träffa er igen

svinont av svininfluensan

kan man vara mer inaktiv än vad jag är? men det är coolt (y)

Igår tog jag svininfluensa-vaccinet. Det gjorde ganska ont faktiskt, inte för att avskräcka er som inte tagit det än. De råkade spräcka blodkärlen för de satte nålen fel men det funkade ju det också :c när jag kom hem skulle jag läsa lite kemi för att vara duktig, men somnade efter att ha läst två sidor haha x) kemi är ju sååå intressant :D eller hur? 8)
skippade träningen för att jag mådde dåligt och siv istället. Kan ändå inte träna för jag har något problem med senan/muskeln/benhinnorna på vänster ben :( jag tycker verkligen inte om det! Jag vill träna massa massa gymnastik och lära mig massa grymt ju!
Senare på kvällen fick jag jätteont i huvudet och öm i hela kroppen och feber. natten blev hemsk, hade en massa äckliga feberdrömmar om att jag brann upp inifrån och shit :c så det där vaccinet är det värsta jag har tagit, iaf biverkningarna man får av det!

missade matteprovet idag också, eftersom jag stannade hemma från skolan. Man kan tycka det är både bra och dåligt :) men skulle nog varit ganska skönt att ha blivit av med det.

Nu ska jag försöka skriva klart recensionen om "möss och människor". Har ni läst den? jag tycker inte om den men är nog en ganska bra bok att skriva recension om egentligen.

ja,plugget kallar!

puss

göteborg nästaaaaaa

Segaste skoldagen på hela veckan idag; torsdagar. Det är den dagen vi har typ över tre timmar rast sammanlagt över hela dagen. Kind of onödigt, huh? menmen :) hade sista friståendeträningen innan tävlingen för någon timme sen. Alltså...fristående är nog inte min favoritgrej att syssla med haha och bättre blir det inte av att ryggen säger ifrån :( höll på att dö i slutet av träningen för ryggjäveln! 


Imorgon åker jag och mitt älskade lag till Göteborg för att tävla Junior Cupen. För er som inte vet så mycket om truppgymnastik så kan jag berätta lite kortfattat. 
Det är tre grenar: fristående, trampett och tumbling. Man tävlar hela truppen samtidigt så man kör i ström på redskapen. Okej,jag orkar faktiskt inte förklara mer invecklat än så :D 

 Jag ser framemot helgen, även om jag är osäker på endel övningar och kanske har lite psykbryt på mig själv när jag tänker på det. Ska få se alla lag visa upp sina snygga varv, man blir alltid lika pepp på att träna och bli bättre efter en tävling!
Man kommer liksom in i gympavärlden för en hel helg, och det är underbart ju :)

Nu ska jag nog snart sova. Måste packa allt inför gbg imorgon förmiddag och sånt. sen får jag skjuts av systers pojkvän till stationen. Snällt av honom tycker ja!

puss och godnatt <3


psykbryt..

Nu sitter jag ensam hemma i soffan och har gjort det ett bra tag nu. Det jag borde göra: plugga eller nåt i den stilen. Men vad gör jag? Facebook och blogg. höhö duktig jag är!

Träningen igår var...inte lyckad. Jag vet att jag borde försöka tänka positivt eller tänka på de grejer som gick bra. Men jag suger verkligen på sånt! Det tror jag mitt kära lag också har märkt. Inte vidare trevligt för dem inte. även fast många klagar på att jag är för perfektionist eller nåt i den stilen, men nu tycker jag faktiskt inte att det är så i det här fallet 
jag har verkligen sett framemot att köra och klara av fullhalf sträckt, och sen BÅDA sista träningarna innan tävlingen gåre åt ************************ . okej, förlåt, men får nästan lite psykbryt. Och det som man nog stör sig allra mest på är att mestadels äre ansatsen som pajar allt! Varför är jag tjej och ska tänka så mkt på en sån liten sak som ANSATSENJAG VILL VARA KILLE OCH INTE KOMMA FEL. HAHHAHA JAG SUGER :(
nejmen skämt åsido. När jag väl kommer rätt i ansatsen, då vågar jag typ inte ens köra. Och när jag kommer fel får jag ännu mer psykbryt. jag blir arg och besviken på mig själv. Och när det går som det gör just nu på träningarna gräver jag ner mig i den där djupa, djupa gropen alexxx har pratat om att man inte ska gräva ner sig i. Just nu känns det inte som att jag kan komma upp...

Jag säger lycka till till mig själv att hinna värma upp övningen jag inte kört på en vecka på 5 min-uppvärmningen i göteborg istället. Kommer säkert bli stressigt men jag hoppas som fan att jag har tillräckligt med adrenalin att jag klarar det. jag måste klara det. haha vi får se hur det bli med smärtfri uppvärmning på alla redskap :) alltså...Tävlingsuppvärmningar är ju inte min starka sida, som endel nog har märkt.

puss


datan är konstig och laddar inte upp de bilder jag vill men men :)
jag älskar er eskilstuna gf <3


RSS 2.0