OCH SÅ BLEV DU MITT SÅR OCH JAG BLÖDER IHJÄL

känner att jag hellre skulle vilja krypa ner under täcket med lussebulle med min älskling och kolla en bra film än att låtsas plugga ordkunskap och snart ha trist trist dötrist fysiklektion. bara en och en halvtimme till helg (vadå bara?) jaja, tyvärr kan jag inte lägga skulden på någon annan än mig själv för att jag valde natur. eller var inget val egentligen; fanns bara inget annat haha.

nej slutklagat! har fan en lååång helg framför mig eftersom måndagen är också ledig. ska bli sådär sjukt nice! tävling om en vecka också. TAGGA FÖRFAAN!

8 månader

rätt kort dag i skolan. träffade älskling och fikade med varm chailatte och scones. idag har det varit vi i åtta månader och jag är så lycklig med den pojken. längtar till fredag imorgon, äntligen helg.




22 november

nu blir det gymnastik. fyfan vad bra vi är tjejer, kötta!


21 november

helgen har varit underbar. även om det tog slut alldeles för fort. Sov hos kalle i fredags, vi cyklade ner till stan i minusgrader och köpte spicy hot - tröttnar aldrig! på lördagskvällen åt vi middag hos mig tillsammans med maria, eve, kajsa. jättemysigt, det är verkligen skönt att vi inte glidit ifrån varandra nu när vi bytt skola (syftar på kajsa och eve nu då). idag tog jag och kalle en lång sovmorgon, sen drog jag ner till hallen och tränade gympaflickorna sen egen friståendeträning.

nu ska jag sova. men innan det tänkte jag bara visa två av bilderna som togs på "modellab" förra helgen, har ju glömt att visa de! :)



fredag imorgon! har samhällsprov, plus tusen andra lektioner med fysik inblandat, men det ska inte få mig bli opepp. ska träffa min älskling och sova hos honom tror jag c: lite kort onödigt inlägg sådär men hade väl lust antar jag!



du lyser upp mitt liv älskling, glöm inte det.

none of your scars can make me love you less

det är på g igen. känns som allt börjar bli lite bättre. lite i alla fall. gräver inte alls ner mig i mina deppstunder lika ofta, vilket känns rätt skönt. är sådär underbart sjukligt kär och längtar ännu mer till lovet som inte är alltför långt bort och nervositeten inför jsm börjar inta min kropp. som ni märker är livet rätt okej nu alltså. får hoppas det håller i sig.

på tal om ingenting saknar jag musiken; de vardagliga körlektionerna och musiklektionerna på djurgårn. spänningen inför konserter och alla stunderna med allihopa under repetitionerna och backstage. det var en fin tid.






11 november

ledig dag gud vad skönt! vaknade tio, pluggade lite sen promenerade jag ner på stan och träffade Tove och Evelina. Tog en fika på Wayne's och pratade. de var sen tvungna att gå tillbaka till skolan för att ha sina sista lektioner. pluggade vidare hemma och hade utvecklingssamtal runt tre. gick bra och klagade på fysikläraren en massa haha, tycker nästan lite synd om henne för alla klagomål! äsch hon ÄR ju dålig..

jag och purre funderar på om vi ska gå på gympaledare-möte imorgon.. gratis mat haha men gud va trist att snacka om gympauppvisningar med gamla ledare heh. äsch vi får se! har inget annat inplanerat (någon som har roliga planer?)

måste bara inflika att jag tycker snön kunde väntat ett tag till, typ svinkallt ute och snö/slask överallt. 8 månader kvar till sommarlov, en evighet...

puss!


bäst

Vi är på G igen! köttig träning och allt gick som det skulle. har den härliga känslan som att man är hög på gymnastik. det måste faktiskt vara den bästa sporten i världen. jag menar, vad kan överträffa allt det här?




ja, fast bortse från föreningsnamnet på sista bilden ;)

älskar er ska ni veta, bästa tjejor

9 november

redan nionde november. bara fyrtiofem dagar kvar till julafton. fast det är väl ändå en rätt lång tid, är det inte?

äsch försöker ta lätt på dagarna, eller egentligen allting. vissa dagar är det lätt, andra inte. idag är det nog lite mittemellan. har fått den där känslan om att vilja komma bort, göra något annorlunda; att något ska hända. hamnar rätt ofta i den känslan. lite som fannie brukar hamna i "det känns som man är i en film"-känslan. Det är så lätt att bara drömma sig bort och önska man var en av de där fina tjejerna på tv som har allt och största bekymret är om krogen är stängd. nejmen skämt åsido, är rätt nyfiken på vad som ska hända i framtiden. Känns lite läskigt att jag inte ens säker på vart jag är om två år, och vet inte vad jag hoppas på heller..

skulle ge sådär väldigt övermycket för att åka utomlands på jullovet, för att byta ämne lite snabbt. och såklart att världens bästa pojkvän skulle följa med. skulle vara drömlikt.
älskar honom så mycket att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen, hela hjärtat är så fyllt av kärlek.


det är sån obeskrivlig kärlek <3

,

Säg nånting, säg nånting nu
Du vet att jag får panik av dina tårar
Gör nånting,
gör nånting nu
Förstör nånting
Slå mig, förstör nåt,
jag överlever


Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig
Jag skulle alltid svara när du kallade på mig
Jag skulle alltid vara den som vaktade din rygg

6 november

höstlovet gick fort. lite väl fort kan man tycka, men hann med en hel del faktiskt! på måndag intar vardagsrytmen livet igen. ska väl inte säga att jag är sådär jätteförtjust...
har ätit lunch på wayne´s idag, sen åkte vi till kyrkogården och tände ljus. efter det blev det fika hos mormor i form av pepparkakskladdkaka och paj, mums!
snart kommer kalle hit. vi ska äta middag sen iväg och bada och kolla film. gillaassss! C:


sötaste fluffhunden jag vet. ikil som tagit bilden jao

,

hittade något jag egentligen borde fattat för längesen. jag borde väl fatta, eller hur?
jag blir så rädd. så jävla rädd.
varför är det så svårt att märka vad händer inom en människa? hur den känner och det som tynger?
det är så jävla svårt att se. jag som trodde jag kunde.
jag trodde aldrig du skulle dras med och bli som dem.
hoppas du vet - jag älskar dig. jag älskar dig mest av allt i hela den här jävla världen.

älskling det är sant

det handlar inte om att hitta någon att leva med.
- det handlar om att hitta någon man inte kan leva utan. ♥

3 november

peppar morgondagen! ska till huvudstaden med mina kära systrar och mor. naaajs! ska försöka köpa skor, jacka + om jag hittar kläder och såånt, sen något fint till han som är på las palmas. usch saknar han massa massa! tur att han åker hem imorgon, ska träffa honom på fredag. fira lite födelsedag i efterskott kanske sen ta igen allt mys jag missat den här veckan c:
regnade idag - och sjukligt nog bestämde jag mig för att ta en 5 km promenad just då. hm jag får mina infall ibland...
snart träning med alexxx, taggat!


RSS 2.0