fred och kärleek

imorgon far min syster mot Peace&Love för en vecka. Kommer sakna henne måste jag ju erkänna, rätt trist att vara själv hemma :( frågan är ju varför jag själv inte också tänkt dra dit? på något sätt känns det inte som min grej, hur sjukligt trist det än låter. "Out of my comfort-zone" som elin säger. fast man kan ju inte veta innan man testat, tänk så är det PRECIS min grej?!! jadu.. det blir väl nästa år eller sådär. cuult.


midsommarafton!

firade midsommar med älskling, Eve och Niklas igår i Kjula. Vi spelade kort, badade, grillade hamburgare och spett och kollade film. det var mysigt och roligt! (jag och eve är ju bara föör bra på tecknet!)
favoritchipsen plockades fram och ja, man vet ju hur det slutar. när man väl tagit ett går det inte att sluta! äsch, kompenserade upp det med att gå ut och springa imorse! :)






jag älskar dig. ♥

Kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig. den finaste av de alla, det är du. Lyckan att få vara din och att du bara är min min min! jag finns alltid vid din sida älskling. ♥



drömfångare

insåg idag hur vackra drömfångare är egentligen. vill ha en sån sköning! smycken eller som att hänga över sängen, fint hursom. en tanke bara, lite ur tomma intet. jag som drömmer mardrömmar varannan natt kanske kan behöva en sån, inte sant?





20 juni

är nu hemma igen efter fyra härliga dagar i köpenhamn med mina bästa vänner. skriver mer om det sen, orkar inte just nu. samma med bilderna. men kan säga att resan var lyckad och jag är så glad att vi äntligen kom iväg. nu ska jag kolla något avsnitt av andra avenyn sen sova.

pusss


10 juni

sommarlov sommarlov sommarlov! åh vad fint det klingar! den här sommaren ska jag försöka ta vara på alla dagar, inte slösa bort de eller sega ut endel. hade avslutning igår, fick mina betyg och fikade tårta. Sen lunchade jag med Fannie och Maria på first och träffade sen upp Eve och Kajsa. Vi drog hem till mig allihop, förutom Maria, och solade, kolla film (tzatsiki-vänner föralltid<3), köpte sen mat och gjorde middag+efterrätt :)
Spenderade kvällen i rothoffsparken och en stund vid djurgårn. Jag och älsklingen sov hos mig.

7 juni

bara en lektion idag. sen stekte jag ute på verandan i nästan tre timmar! sjuuuukt vad varmt, men jag klagar inte, det är underbart! Kalle räddade mig från tristessen när han kom och vi sprang i vattenspridaren,badade och kolla entourage. Mysigt var det!
har inte gjort så mycket annat idag. kollade just runt på lite resor, gud vad sugen jag blir! vill utomlands nu nu nu!!!
bara tre dagar kvar nu, sen är det sommarlov! kan det bli mer maxat än så?
jag älskar dig min finaste, kärleken växer i mig varje dag min skatt

3 juni

Dagen bestod av promenerande i huvudstaden tillsammans med Ikil, Fannie och Tove. Hittade bara en klänning, men en söt sådan! åt tårta för födelsedagssystern när vi kom hem och tog sen en springtur och har efter det bara segat hela kvällen.
Usch, hatar tristess! Att inte ha något att göra är helt enkelt inte min grej. Lite av min svaga sida, folk brukar säga åt mig att jag "måste lära mig att ha tråkigt". Men vem fan vill ha tråkigt..?

den här kvällen har jag stört mig på mig själv för ibland är jag så sjukt jobbig och tänker för mycket. bryr mig om minsta lilla helt enkelt, och kanske överreagerar ibland. men ja, kanske finns en bakgrund till det right. nej, nu ska jag sova innan jag blir ännu jobbigare. makes sense? puss








3 juni

skolan är så gott som klar, ettan iallafall och jag njuter av känslan av att ha fått ett liv igen ;)
tillbringade dagen med min älskling sen cyklade jag ner till staden och mötte min syster, vi satte oss vid strömsholmen med varsin frapino.
Blev en riktig myskväll med chirre och dirre med två bästa vänner också. nu ska jag lägga mig, ska upp skapligt tidigt imorgon för att catcha ett tåg mot huvudstaden.

OCH JAG GLÖMDE NÄSTAN, idag, 3 juni, fyller min älskade storasyster år. Grattis ia 21 år!




RSS 2.0