alpernaa

bilder från alperna! de flesta tagna av min lillasyster (kolla hennes blogg --> www.whatclownsarewe.blogg.se)

bild från min och ikils balkong



sista kvällen åt vi på en annan restaurang än de andra kvällarna. såhär gott var det!


gick igenom en fin liten kyrkogård på kvällen som låg i vår lilla by




avslutar med en bild på oss. jag älskar dig syster!

28 februari

småsjuk idag. Halsont och så, inte vidare kul eftersom jag då skippar träningen idag. blir bara värre annars :(
nu är lovet slut och ännu en gång kliver man in i vardagsrytmen. Men ett bra lov har det varit - var i alperna hela veckan med massa skidåkning! bilder kommer kanske ikväll, annars imorgon :)

borde plugga kemi, borde borde borde. bara gjort det en timme idag... jaja väntar tills mamma kommer hem så hon kan hjälpa mig hihi. prov på torsdag, men efter det kommer vi in i en lugn perios. YES! typ två veckor utan något större, skönt!


snart ska det lagas pannkakor, möms.

btw, tänkte kanske byta blogg. någon som har förslag på bloggnamn? c:


bild sen förra sportlovet i italien

13 februari

nuså! nyduschad och nattlinne och ska snart sova. skönt!
idag sov kalle hos mig, och jag vaknade innan honom - så bakade pyttesmå scones (haha missuppfattade receptet lite..) och serverade honom frukost på sängen. mys! Annars har jag tränat mina småflickor i vilsta idag, sen egen friståendeträning och tätt efter det en timmes ragga. Sjukt kul, fattar inte hur jag hatat att dansa förut? grymt kul är det i alla fall!

nej nu ska jag sova. imorgon väntar ett feett ekonomiprov, men det är ju alla hjärtans dag också faktiskt så åker till min älskling efter skolan. möms. ♥




@Kläppen







(haha älskar att det ser ut som att de rosa benen med rosa strumpor är kalles ben.)

11 februari

just hemkommen från en underbart mysig kväll med mina grymma gympatjejer! Vi lagade tacos och åt kladdkaka/cheesecake/glass till efterrätt. haha, när det gäller oss så snålas det inte ;) men jätteroligt var det och vi kom in på mycket intressanta diskussioner haha.

fick tillbaka mitt fysikprov idag också. MVG, gud vad skönt det kändes! vet att det inte är något avgörande alls, men det stärker verkligen mitt självförtroende.

imorgon ska jag vara hurtig och åka in till friskis runt tio och träna en stund, sen kila på stan en stund och köpa en present till lotta som ska firas imorgon. kanske blir det en liten alla hjärtans dag present också..? ^^


maybe i just forgot?

trodde den här dagen skulle bli mysig och lyckad. Det enda med skolan idag var kolla bio (E.T) runt halv ett sen en föreläsning. men nej. eller den började bra i varje fall. efter jag pluggat en stund stekte jag pannkakor/crepes, en med skinka och soltorkade tomater som fyllning, och en med keso och lingon. gud så gott det var!

men föreläsningen var fan det sjukaste jag varit med om. EN OCH EN HALV FUCKING TIMME MASSA PRAT OCH DIAGRAM OM RYMDFORSKNING! ah kanske låter intressant men den här killen dödade mig. usch, är på så dåligt humör. dels pga av dessa två senaste sjukt jobbiga timmar och annat.




vill inte tas för givet något mer.

I'D NEVER ASK YOU TO CHANGE.
IF PERFECT'S WHAT YOU'RE LOOKING FOR THEN JUST STAY THE SAME. /



(du är det finaste jag har)


9 februari

är så glad att min gymnastikvilja har kommit tillbaka igen. haft en liten svacka så det känts lite tråkigt, antagligen på grund av allt ryggont. men nu har det börjat gått över . och jag är lika gymnastikberoende som jag brukar vara!


bästa sporten. bästa vännerna.


älskar er tjejer


7 februari

hemma igen. det känns inte så bra, mer tråkigt. men det är bara TVÅ veckor kvar till sportlov. Österrike - alperna. Gud så kul det ska bli! bara uthärda skolan tills dess. har fysikpsov imorgon och två prov nästa vecka. Samhäll ekonomi + spanskaprov. härligt, fast...?

Kläppen var urmysigt förresten! Åkte massa skidor, satt i toppstugan med varm choklad och kaka, badade jacuzzi, såg på när kalle badade i snön, myste med film och massa godis. värda dagar säger jag bara <3
bilder kommer nog när lillasystern laddat in dem på datan! :)

nej nu ska jag byta om och åka till vilsta. träning med alexxx, naaaajs!


en lite sopig bild tagen från liften

RSS 2.0