Italia



Nu är jag hemma i Sverige igen efter en underbar vecka i Italiens alper. Det har varit perfekt väder nästan hela tiden, klarblå himmel och två dagar fick vi faktiskt en massa massa puder så man kunde köra lite off-pist. Ja, underbart och ny upplevelse är väl det man kan säga! :D

När vi kom fram till flygplatsen i Schweiz, Geneve, (därifrån fick man åka buss i tre timmar för att komma till hotellet i Italien) så var våra skidor borta. ALLIHOP! SAS SUGER HAHAH. de hade glömt en hel bagage vagn på arlanda och skickat det till Frankrike istället. Det är då man börjar undra om de där bagagekillarna verkligen kan läsa ordentligt. Hur kan man ta fel på "Geneve -  Schweiz" och "Grenovle - Frankrike"...? jaja, vi fick tillbaka bagaget på tisdagen, två dagar senare alltså. Så då fick vi hyra skidor där istället men det gick ju bra det också :)
Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från resan. Ungefär såhär såg en dag ut där:

Upp tidigt och äta frukost sen ut i backen. Åka långa liftar och låååånga backar som man fick kramp i benen av. Flera mil långa. Sen äta lunch i solen på någon restaurang i backen. Innan middagen badade vi bubbelpool och bastade på hotellets lilla relax-avdelning. Verkligen jätteskönt! sedan middag på någonrestaurang i byn.
okej, nu kommer lite bilder :)

(Jag som står där lite mobbat och tar kort)

Syster & Jag



(jag tror jag försöker vara vig där men lyckas inte riktigt haha)



Såhär såg en utav efterätterna ut på en av restaurangerna. God var den!

Igår gick vi på promenad innan vi tog bussen till flygplatsen. Här är utsikten från stigen C:

Har inte så många bilder just nu. Kommer mer när jag lagt in mina bilder från kameran och inte har världens segaste dator..

pusshej


sleep tight

Snart ska jag gå och lägga mig. Kvällen har spenderats i Vilsta med bästa laget. Vi körde fristående, la in lite nya grejer och tog bort lite annat. Jag hoppas verkligen friståendet fixar sig, inte vår starka sida direkt så vi skulle verkligen behöva det! och vi försöker ju, eller hur? ja, det blir nog bra.. Elena och Andreas var där också. Och som vanligt hade Andreas sin yberstorahightechkamera i högsta hugg! så snart blir det väl att man loggar in på facebook och typ "ta bort tagg", "ta bort tagg" osv... haha lol :D


borde verkligen lämna in engelska uppsatsen...det kommer bara bli jobbigt annars. När alla nya grejer kommer. Hm, ja, jag kanske borde bli bättre på att planera och ta tag i skolsaker trots allt.

jag orkar inte tänka på sånt nuuuuu blir bara så jobbigt :)

godnatt på er. dröm sött! ♥




bara för de slänger jag in en bild från slutposen i vårt fristående :*


21/6- 11/7 2009

"Kanske är man rädd för att förstöra det vi har...hade."

"Det går inte riktigt att beskriva
Men det känns som att en del av ens hjärta slår i otakt"

det är över nu och jag som aldrig gillat nostalgi.

men det är inte lika jobbigt längre, och jag saknar inte lika mycket. Jag tänker inte på det hela tiden, inte ens varje dag. Men visst kommer tanken upp. Och då gör det ont. Sådär som att hjärtat skulle kunna gå i miljoner bitar av bara saknaden.

fan kommer jag aldrig mer få träffa dig igen?






både och och varken eller

dagen var väl sisådär. Lite både och liksom. Varken eller, mittemellan.

kanske ska man bara strunta i allt som känns dåligt. Typ trycka ihop allt till en pappersboll sen slänga den? man kan ju försöka. inget är omöjligt, det är ju så man säger. Det ska jag göra. Typ. 

Jag ser framemot helgen i alla fall. Ska bli grymt! På lördag tar jag planet till Italien till de vackra alperna. Kul ska det bli, nytt och omväxling också! Glida i backarna hela dagarna i solsken och en decimeter puder är bland det bästa som finns. Inget fel alls, verkligen inte! Så...låt sportlovet komma, säger jag bara!

det där med att vi har två prov veckan efter lovet (som man inte har pluggat på alls) bryr vi oss inte om. Inte än i alla fall :>


dör lite av längtan när jag ser bilden :'>

when the sun goes down

det har varit vinter lite för länge nu tycker jag
när kan våren bestämma sig för att komma?



( p r e c i s  u t a n f ö r  m i t t  f ö n s t e r )

staden är tom

Jag och syster tog en promenad till vår vackra stad och tog en fika på Wayne's











det var fint. vi skrattade en massa och allt vi alltid gör tillsammans. skämde ut sig gjorde min kära syster också! :)

ikväll har jag varit på en konsert i klosters församlingshem. syster sjöng. det var väldigt fint och de fick långa applåder. Den här söndagen var inte som alla andra söndagar trots allt.


jag har tänkt på en sak, alla säger typ "åh jag hatar eskilstuna" och blabla hur dåligt det är här.
alltså, jag håller inte med. Jag kärlekar den här staden som fan faktiskt! trygg på nåt sätt, man känner den. Så eskilstuna i mitt hjärta. typ något sånt. Ja, det är ju alla hjärtans dag idag, min kärlek gå till eskilstuna/"äckel"tuna.

vad tycker ni, eskiltunabor? är det verkligen så hemskt här?


left behind

Varför är det alltid så att man förstår det fina man en gång hade när man förlorat det?
tankarna börjar hinna ikapp mig.
vad hände? vad gjorde jag?




fast jag skulle bett dig å gå
för jag ska
aldrig säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå


all i want in life's a little bit of love

Sjöng med M9A+B på Linneas bröllop idag. Fint var det, och vacker var hon! såg ut som en sagoprinsessa, dog lite på klänningen också.



på väg till fors


såhär såg jag ut innan jag gick
rött läppstift börjar bli en vana, tycker om det hihi
sen fick vi ha på oss långa, röda kåpor när vi sjöng på bröllopet. inte så fina med det var okej :)


my dream is to fly over the rainbows so high

Dagen var mysig och lång! älskar verkligen fredagar. Så jävla underbart när man slutat skolan och sen känslan att bara ha heeela helgen framför sig.
Efter skolan fikade jag med elin, kajsa, fannie, alex och leo på retro. det var trevligt. Leo och kajsa spelade shack haha. har inga bilder från det tyvärr :(

sen gick jag hem. tog de llugnt typ ett tag sen fixa mig och åkte till kajsa. Hon hade födelsedagsmiddag, hon fyllde nämligen förra veckan. det var jätteroligt och vi gjorde konstiga och mysiga saker. körde sanning eller konsekvens spel och det var sjukligt kul.

langar lite bilder från kvällen

   

   

RSS 2.0