i love that you love when i do that



www.Melba.se  299:-

tycker inte ni att den är fett fin?

jag är typ kär i sånt där "nät-tyg" eller vafan man ska kalla det haha. tycker den var fin iaf, men känns så konstigt att köpa kläder över nätet. jag menar, tänk så sitter den sjukt fult på mig o: jaja , får fundera på det :)

27 augusti 2010

första riktiga lektionsdagen i skolan idag.
fredag kväll - och jag har pluggat typ en och en halv timme. första dagen? justdet, det var ju natur jag valde. försöker att inte tänka på att jag valde det här frivilligt.

Jag hoppas jag klarar det här året bra. men visst, känns inte så kul att ha prestationsångest redan efter första dagen. tänk så har jag gett mig in på något som är för jobbigt för mig?

prestationångest=något av det värsta som finns.

,

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul


summer 16th

tänkte sammanfatta sommaren 2010.

på kvällen efter skolavslutningen var först nästan hela klassen hemma hos mig. vi var lyckliga över att sommaren hade kommit men samtidigt ledsna att vi inte var ett längre.




senare åkte jag, älsklingen och eve ut till västra borsökna och var på en lyckad fest. jag fick världens finaste present av världens bästa pojke.

det var studenten dagen efter - jag var i kvicksund och firade en fin vän.




fyra dagar senare åkte jag ner till Lingvallen i några dagar tillsammans med fyra andra underbara gymnaster.





det blev några fina soldagar i vilsta med bästa vänner. också osäkra möten hemma hos petra om hur våran gymnastikframtid skulle se ut.




många underbara dagar tillbringades med pojken som håller i mitt hjärta. gud så lycklig jag var de dagarna. Jag följde med honom ut i skärgården på midsommar.




hade avslutning hos min gamla tränare med nuvarande och gamla laget.

sedan åkte jag till varma tunisien. något jag saknar väldigt mycket!




var i kvicksund med kompisar och hade en sjukt rolig flottenatt.



såg kent live i parken zoo. fyfan vad bra de var, oförglömligt minne.




var i skärgården ensam med tre allra bästa vänner.






var på gotland en vecka med familjen.




var hemma några dagar och träffade kompisar, sen åkte jag ner till västkusten fem dagar.




åfesten var kvällen jag kom hem. två dagar senare kom aline, sen yasmine. har ju just lagt ut bilder från det så känns lite onödigt haha.

sommaren har varit rätt bra alltså - bara att det gick alldeles för fort.

5 månader



Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och genomskinligt grå blir jag
utan dina andetag

jag är så rädd att det ska ta över allt

gymnasiet har börjat. känns sådär, skulle vilja gå på djurgården igen. även om jag vet att det är ett avslutat kapitel. kan väl inte döma min klass riktigt än - får se om jag vill byta senare eller inte.

imorgon börjar jag 10 och slutar 2. ska ha inspark med tvåorna i vilsta.
sen ska jag träffa min plupp och fika/äta på stan - vi har 5 månader <3 det är sjukt vad tiden går fort, men samtidigt känns det som vi har varit tillsammans längre.

nu ska jag sova. helt trött efter mattediagnosen vi hade idag.

puss!


and that summer has already past us

Nu: träning snart, sedan vara med min älskling som ska sova här.
imorgon: första dagen på rinman. tror jag är lite nervös eh.

see you in a year?

kom just hem från arlanda. vinkade hejdå till aline och yasmine - de åker hem till geneve idag. men vilken rolig vecka vi hade! kommer sakna dem.







nästa sommar: geneve definitivt!

this is my hometown

Idag har varit en ganska späckad dag. jag och aline vaknade runt åtta i täby, satte oss i bilen och for till eskilstuna. vi cyklade (eller jag skjutsade henne) ner till stan. kollade runt i affärer som de inte har i schweiz - hon har blivit förälskad i weekday i sthlm tack vare att cheap monday jeans bara kostar 400kr och inte 1200 som hos henne haha. träffade tove, åt lunch på waynes. reaktionen från aline på maten var att vi inte är snåla - det var alltså mycket mat man fick jämfört hemma hos henne. (har aldrig tänkt på det????)

sen visade vi henne radermarchersmedjorna (lame haha), vår skola - eller gamla - sen blev det hem till min Älsklingspojke. han följde med oss hem till mig, tittade film och gamla videos från språkresan förra året.

imorgon ska Yasmine sällskapa oss. måste gå upp KLOCKAN SJU. USCH :( tror det blir en dag med svenska pannkakor sen vandring i stockholm stad. hoppas vädret låter oss ha en mysig dag :)

ska göra oss iordning för sängen nu. puss puss


det blev en ensam lång väg hem

om mindre än tre timmar ses vi. åh gud vad jag längtar! när jag mött upp aline på arlanda åker vi nog in till stockholm stad och fikar och jag visar henne sveriges huvudstad för första gången.

lala

gud vad jag är peppad på den här veckan! imorgon kommer Aline från schweiz och ska vara i sverige ända tills på söndag! guuuuuuuud vad glad jag är. på onsdag kommer yasmine med, också från geneve i schweiz.
har bråttom, ska catcha tåget som går 18.04.

men ska man prata om lycka ska man prata om imorgon klockan tre när jag är på arlanda och återser vännen jag inte träffat på över ett år.

nej nu måste jag kila till tåget.

puss


åh imorgoooon!

men kärleken finns där en gång

har sådär sjukligt tråkigt. packat klart (nästan) och nu sitter man bara här och det är som att man bara väntar på att det ska bli så sent så man känner att man verkligen borde sova.
funderar på att göra en video med en massa klipp med m9orna från i år. borde göra det, men känner inte för att få den där innerligt straka känslan av saknad och ångest över att det där är över. (som man lätt blir insvept i när man ser tillbaka på sina minnen)

börjar alltid tänka så himla mycket när jag är ensam. jag menar såna där konstiga tankar. och att jag inte kan sätta fingret på vad det är jag känner gör inte saken bättre. åh nu vet jag inte ens själv vad jag svamlar om!
borde sova, men vill inte.

Nej, det är bara du och så har du ju mig
Men jag är ingen man kan räkna med i kris



~


Guess that's why they call it window pain

känner att träningsvärken kommer göra sig bebodd i min kropp imorgon efter första träningen idag på tre veckor. (y)

har inte gjort mycket alls idag faktiskt. vakna hos kalle, gick på stan en snabbis, sa hej till mathilda som kommit upp från lund för att vara här tills på söndag (nice!), firade syster en snabbis, sa hejdå till kalle för vi ska inte ses förrän på lördag.. , tränat, ätit.

ett stort careface på att jag skrev det där :)

imorgon åker jag ner till västkusten för att umgås med bästa vännen tills på lördag. det blir nog roligt!


GRATTIS LILLASYSTER! fjortis nu då!

pussar!

headlines are difficult

hejhej! jag har inte bloggat på ett bra tag, för jag var på gotland med min family hela förra veckan. det var helt okej därborta, lite långtråkigt bara.

idag har jag gått på stan med min kära vän evelina och min kalle. köpte present till lillasyster som fyller år imorgon och en typ, spetstopp?


en sån i varje fall. letat efter sån länge att ha till stora linnen och såklart hittar man en nu när sommaren snart är slut :(

fick en present av kalle också hahah.

eve och jag har just lagat pannakakor, det var sjukt gott! :) ska senare iväg till vilsta och möta upp kalle, sen hem till honom och mysa med en film som sällskap.

nej nu ska jag fortsätta umgås med evelina. puss!

RSS 2.0