- 28 september

träffat älsklingen, träning idag igen och kvällen avslutades med kladdkaka. bra dag allts, imorgon får allt plugg tas itu! det jag hinner innan jag drar iväg till träningen i Örebro iallafall. Känner att jag inte varit så duktig på den fronten den här veckan.. jaja, det löser sig :)
i helgen ska jag på gympaläger i Höganäs tillsammans med Örebro. Tror faktiskt det kan bli galet kul!

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller.

Har just kommit hem från en sjuukt jobbig cykeltur från stadsparken. Motvind hela vägen, alltid alltid alltid. Varför är det så?
Jaja, har iallafall gått en liten promenad i skolan idag, det var det enda vi gjorde. Hade rinmansstafett och alla klasser har ett eget tema. Endel hade verkligen ansträngt sig och var rätt roliga, men ja vår klass var tråkiga och hade tema "fredagsmys" och så moffa alla chips istället :)
nu ska jag fixa lite sen dra till tåget. Den här kvällen ska bli asnajs, Veronica Maggio på grönan tillsammans med fina vänner! låter väldigt fint. puss!

-

vill göra en förändring. I håret tänkte jag på då. jag är lite av en person som är rädd för förändring haha. Färgade toppar tycker jag är skitfint, när det är gjort snyggt liksom. men vet däremot inte om jag själv skulle passa i det? vilken färg isåfall?

22 september

Livet är bra fast känns rätt stressigt. jag har ju inte berättat, jag ska få tävla NM med damlaget i Örebro!!! lyckan därva! det var uttagning för en vecka sen, fick visa upp fristående och sina redskapsvarv. Så ja, NM i Norge i mitten av November. tusan vad coolt!
kom nyss hem från en träning i Örebro, fristående som kördes idag. Är faktiskt inte så trött. det är konstigt, är alltid helt slut och somnar på vägen dit i bilen, sen på hemvägen är man hur pigg som helst! haha ja hursom, ska sova nu sen sjukt chill dag imorgon och Veronica Maggio på Grönan på kvällen. Peppat!!

- 20 september

efter en seg skoldag myser jag i sängen med hembakt tigerkaka och te och nördar Gossip Girl. får bli plugg sen, ja snart.. Örebroträning ikväll också, ska köra så gott jag kan med min förkylning! puss


-17 september

Mitt halsont och öronont har int gått över än, men hoppas det är på bättringsvägen! Tvingade mig själv sova så länge som möjligt imorse, så jag ska bli helt frisk fortare haha. Har börjat kolla Gossip Girl säsong 4 idag, tyvärr hittar jag bara en sida man kan kolla online tre avsnitt i taget sen vänta en timme om man inte vill betala. Hittar ingen sida man kan ladda ner gratis ifrån :( någon?!

Förutom det har jag bakat äppelkaka med min underbara storasyster idag, den blev underbar!
oj, nu kommer min älskling. vi ska äta ute och mysa hela kvällen hihi c: puss!




- säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna

hahahahhaha. lol la in inlägg på fel blogg, ooops. hoppas ni inte hann läsa. aja, ska sova nu. tar en skön sovmorgon imorgon. Viktig dag. Ska till örebro och då blir det uttagning.


I would need a little trust

10 september

har haft en sjukt bra dag! Vaknade hos mormor imorse, åkte till henne igårkväll för jag inte ville sova ensam hemma haha. (nej, jag kommer aldrig båga göra det heller...) åt godaste frukosten och bakade bröd och åt lunch med henne. Tog tåget hem vid halv fyra och träffade min älskling. Du gör mig så lycklig! vi kollade Heroes, handlade Ben&Jerrys och badade.

Igår inhandlade jag tre nya plagg också! superglad, brukar aldrig hitta eller köpa något typ haha..



en ullfodrad jeansväst, en prickig blus och en lång marinblå kavaj som jag dock inte har bild pååå.



nu ska jag försöka fortsätta sitta ensam hemma utan att skrämma upp mig själv alltför mycket..

i'm a dreamer








people are lonely because they put up walls, not bridges




you're the best thing i've ever had.

RSS 2.0