31 juli

alldeles död i kroppen efter två dagar i örebro. sex timmars träning både igår och idag. mycket grunder och sånt, det är inte alltid det roligaste men det behövs! kan iaf säga att mina muskler har märkt av detta. Gör ont av att gå hahah.. igår var det jag, elin och tove som åkte. idag blev det bara jag och tovsen eftersom elins rygg krånglade efter en krasch. hoppas den blir bättre :(
vill satsa på det här. det har jag ju sagt hela tiden. men dessa friståendesvårigheter... haha herre min gud. nya balanser som innebär att stå i armhävningsposition fast med benen pekande snett uppåt, saxhopp med halvskruv osv. ja, blir en tur till hallen imorgon och bara nöta det plus mjuka (saxlantmätarhopp, hjälp mig)
bild från turkiet

lingvallen 2011

sommaren bara far förbi oss. Hinner ju knappt andas, eller kan inte ni också känna så ibland? i varje fall har jag hunnit vara på lingvallen i fyra dagar tillsammans med elin och tovsen. Vi kom dit i måndags eftermiddag, så tränade bara den dagen (skönt!). blev ingen cool gympa utan mer känna på redskap och få tillbaka voltkänslan i kroppen. Lite full half på trampett och trampolin blev det. Ryggjäveln kändes som vanligt och jag var nästan lite orolig över att inte kunna köra de andra dagarna men det funkade, som tur var :)
Första knektar-dagen rensade vi stuprännor, tvättade fönster (i fucking fyra timmar haha), sen efter lunchen de resterande fyra timmarna sopade vi + tog bort ogräs. Sjukt vad man offrar för en träning ;) men värt är det verkligen!
andra dagen var mer chill. vi tog kort i hallen på de som hade läger (till ett kollage), tvättade alexxx bil (och nej, vi hade inte bikinis på oss och var sexiga..) och sånt. Tränade inget tumbling eller airtrack pro denna lingvallenvistelse utan körde trampett och trampolin. elin fick till halv-in och fullhalf (även om jag tycker det är mer passande att säga half full på den :D) som var SKITTSNYGG. tove körde runt på sin halv-in fobi. blev också en half-half för henne, även om det inte var meningen så var det fint haha :)

jag och elin (!!!!!) på väg till havet för att ta oss ett dopp


ah tove med då

sista träningen var, som alltid, den bästa! körde överslag volt på hästen och för första gången fick jag verkligen farten med mig. blev några överslag sträckt halvor och två med hel! förstå gången med helskruv faktiskt så var väldigt glader :)))
såklart blev det klassikern också - trippelhalv. dock inte de klockrenaste kanske men ändå (:

ser framemot att bygga filmen från dessa dagar - även om det inte blev många filmer. men mina kära lagmedlemmar kan iaf förbereda sig på några roliga klipp, mer säger jag inte..
puss!

24 juli - hela världen är så underbar

känner att jag njuter av livet, iallafall för stunden. njuter av att ha sommarlov och ha världens bästa pojkvän och att jag ska till lingvallen imorgon. Jag undrar hur träningen imorgon kommer gå? med tanke på att jag knappt tränat riktig gympa på hela sommarn.. det är sorgligt det där.

Det som förr styrde mitt liv så tydligt, det som betydde så jävla mycket (det gör det ju fortfarande men ändå), att det liksom hamnat ute på kanten. Något som liksom finns där men ingen riktigt bryr sig om eller lägger ner tid på längre. Det är inget jag valt själv, jag skulle ge så himla mycket för att känna mig som en riktig gymnast igen, att vara i form nästan året runt, att ha ett lag och tränare som verkligen är som en FAMILJ och engagerade. och det är klart, jag har några av mina närmsta vänner i gymnastiken, men det är inte som förut. Inte samma helhet och sammanhållning.
Jag vill satsa, jag vill bli bra, jag vill vara såndär riktig gympamänniska. men det är svårt att vara motiverad och allt sånt när det inte finns någon tränare hemma och inte många som längre är villiga, eller ska man säga motiverade? , att satsa igen.
Därför blir den här lilla tripen till Lingvallen ett wake-up call. är hundra på att den där ÄLSKA-GYMPA - känslan kommer komma tillbaka direkt. har saknat den ju, så jag välkomnar den med öppna armar!
jag kan tänka mig att pendla till örebro två ggr i veckan, helt klart vill jag det. bara skolan hinns med och så äre ju lugnt, och det borde ju knappast vara ett problem. 1 gång i veckan i eskilstuna och två o örebro? låter ju bra. när vår fanny har tagit körkort kan ju iaf en del av pendlingen underlättas.(fanny nu säger jag inte åt dig att skjutsa mig två gånger i veckan, eller gör jag..?)
(gammal bild från 2007)


blev ett gympainlägg den här kvällen alltså. inte så intressant för utomstående kanske men vafan!
ska kila ner och knycka en toblerone-bit nu. puss!

23 juli

kom hem från turkiet inatt. det var en underbar vecka, med min familj och älskade pojkvän. längtar redan tillbaka. Känns onödigt att lägga upp bilder här eftersom jag ändå har de på facebook, och tror nog ikil kommer lägga upp sina (lite mer proffsiga systemkamera-bilder) snart också :D så kolla där och bli lite avundsjuka!

veckan bestod utav
-en heldags båttur med bad och massa stekande
- vattenpark, där det stod att vattennivån var 1.60 CM
-parasailing, åkte i en fallskärm bakom en båt på typ 150 meters höjd. skitcoolt!
- fotutröttande promenader på kvällarna.
- glass för 4 kronor.
- prutande (kalle prutade ner en klocka från ca 1200 kr till 200 kr. duktigt!)
- yberstora frukostar.
- massa turkar som försökte haffa in oss och bjuda på drinkar.
massa mer såklart också, men det här var de saker som ploppa upp nu haha. (:
nu ska jag mumsa rabarberpaj. pusss!

14 juli

har lunchat i rothoffsparken och packat för fem veckor framåt. lite segt. ska slappa framför ett avsnitt av "Lost" nu och sen ta min vanliga springtur.



imorgon åker vi till Turkiet. KOMMER BLI SÅ UNDERBART!!!

14 juli



äntligen kan sommarlovskänslan komma igång på riktigt!! om 36 timmar åker vi mot Arlanda, TURKIET NÄSTA! min älskling ska följa med och det kommer bli så grymt! längtar ihjäl. efter det är fyra dagar i Lingvallen bokade, sweet!

18!

Kom hem för ett tag sen från Eves 18-årsfest. tänk vad tiden går fort, känns som nyss vi stod och sjöng på hennes 13årsdag! Fint var det, med värsta goda maten och VÄRSTA goda tårtan haha!


becca och en väldigt glader Tove







helt vit jag vet, blixtens fel. men iaf, träffade min sn0ripaj som jag inte träffat på lääängeee. saknat henne!

kvällsfika@first

Kom hem från stan för ungefär en timme sen. Satt och fikade/pratade med mina hjärtan på first i lite över tre timmar. Att vi alltid har något att prata om! Samtalsämnena tar liksom aldrig slut med de där tjejerna, det är fint.









puss på er, mina bästisaaar!


1 juli

Jag smälter bort! värmen är sjuuk, sådär klibbigt varm liksom. och nu är det sol igen också märkte jag, har inte kollat ut genom fönstret på ett tag. Jag och Kalle joggade spåret så fort vi vaknade imorse, fick med honom efter cirka åtta väckningar ;) har inte gjort mycket mer vettigt idag faktiskt. snart kommer pappa hem och då ska vi käka och övningsköra! första gången :D det blir bra, vill inte erkänna att jag egentligen tycker det verkar skitläskigt med bil..

ska möta upp Evelina senare ikväll för en liten fika. det blir mys, puss!



bild på pajen och jordgubbarna (som vi plockade själva) från igår.


RSS 2.0