,




hej jag vill ha.

26 maj

hejzzzzzan! har fått reda på två slutbetyg till idag, mvg i data och naturkunskap! :D åh vad skönt att det är överstökat nu. bara matten och spanskan kvar sen får man pusta ut till sommarlov. kan erkänna hur gräsligt skönt det kommer bli.

Har haft spanska prov i två och en halvtimme idag, pluggat matte sen gav jag mig ut på en tur i spåret. död. ska sova nu faktiskt, välbehövligt!

pusss


tvåtusentios maj

typ såhär såg mitt maj ut för ett år sen.








nej nu blev det jobbigt att lägga upp fler bilder hehe..

- hade krogshow med alla nior.
- tävlade junior cupen. kommer ihåg hur jag längtade ihjäl mig efter kalle fast vi bara var borta två dagar.
- picknickade i stadsparken med Eve och älsklingen.
- hade grillkväll hemma hos älskling med allihopa.
- var på klassresa i GBG med världens bästa klass.

24 maj

nu drar jag iväg till skolan. dataprov och matte sen slutar vi! skriver sen, pusssss



vi hör ihop, (det har vi alltid gjort )

jag glömmer aldrig dina hemligheter
det du är räddast för fast ingen vet det
(men när du strippar och klär av dig är det samma grej, samma grej)

23 maj

en stressdag helt enkelt. stressdrömmar hela natten (drömde att jag och eve kom försent till sm för att vi letade efter lösögonfransar??)  sen ännu mer stress när jag vakna och upptäckte att jag glömt något väldigt viktigt. tur det löste sig! klippte och slingade håret efter skolan, vips så blev man blond igen! stressade ihjäl mig till vilsta och köttade lite styrka med elin, dock rätt kort stund för motivationen inte var sådär jätte på topp.
10 skoldagar kvar. nu äre bara att ge det sista till sommarlovet, wiho vad skönt!
en blondis igen

20 maj

rätt skön skoldag, fick två skolarbeten undanstökade :) gick med frejis på stan en snabbis efteråt och köpte en svart jumpsuit. träffade sen upp Tove, vi köpte jordgubbisar och jag slog till på en chokladfrapino, och satte oss på bryggan vid Strömsholmen.
har även försökt övervinna min rädsla för hajar genom att kolla på Hajen. man har ju hört att man ska möta sin rädsla, men icke, det funkade inte :((
nu ska jag käka lite sen dra vidare till gympahallen med Elin och kötta lite styrka. sommar om tre veckor bara förfan!

18 maj 2011

första träningen sen SM idag då. körde lite tumbling varv - dubbel pucked bakåt. fick faktiskt till två lyft, något ju! :D sen gav foten efter och lyckades få till en ordentlig sträckning i baksida lår på trampetten. jag som ville kötta juuu :( men snart så får man hoppas!
dagen har vart bra annars också, fick tillbaka kemi slutprovet. ÅH LÄTTNAD, JAG FÅR MITT MVG I SLUTBETYG! åh var så orolig haha.. jag och älsklingen firade det iaf efter skolan med färska jordgubbar+mjölk. awesome!
ska krypa ner nu efter kylningen av låret. pusss!




bilder på oss SM-tjejor och en skillad bild på moi och underbara salladen (fanny).

bilderna är tagna av elin c:

SM 2011





SM-helgen är förbi och vi har ett brons i bagaget. är arg på mig själv kan man säga. fan då. 0,9 från NM. skulle ju vart stencoolt.
nu vill jag träna. nu vill jag bli grym!

12 maj

det är sinnes hur tiden går fort. det känns som nyss vi sa "det är bara sex veckor kvar till sm!" och nu är vi där. imorgon hoppar vi på bussen till Halmstad. det ska bli så sjukligt kul. och läskigt på samma gång. fast mest sjukligt kul, det kan jag lova er. har börjat packa lite smått, gör resten ikväll när jag kommer hem från Örebroträningen.
nej nu ska jag glida ner till stan och köpa lite förträningsgrejer sådär! pusss



10 maj

Nu är det dags att slänga alla negativa tankar i papperskorgen. Man kan minst sagt säga att det är otajmat att göra illa foten och faila på hoppet tre träningar innan SM. Men jag ska göra som alex sa, sluta analysera och tänka så mycket. försöka radera gårdagen och förrgårträningen ur huvudet. Det minsta jag behöver just nu är att gräva ner mig i den där välkända gropen. nej fyfan, det är SM och jag är superglad att jag får vara med!

det kommer fixa sig. det gör det alltid. (försök att övertyga mig själv dessutom)

7 maj

hejhejhej! hittills idag har jag hunnit plugga kemi nästan tre timmar sen träffat mina underbara SM-tjejer. Vi lunchade på Waynes (lika gott som alltid!) och köpte sen kladdkaka som vi tog med oss till Strömsholmen. Underbart väder idag ju, så vi satt där rätt länge och pratade gympa, gympaminnen + annat strunt.

Jag har inte hunnit blivit nervös på riktigt än. Är inte lika psyk och uppstressad som jag brukar vara inför tävlingar. skönt! jag kanske börjar mogna lite...?







nu ska jag snart träffa älskling, längtar efter honom! Vi ska se "Water for elephants" ikväll, ska bli asnajs!
pusss

,

fick en väldigt härlig kommentar idag som gjorde mig lite glad inombords hihi. Fick höra att jag var lik Taylor Momsen, då blev jag glad! (okej jag vet att jag knappast är det men när en okänd människa kopplar en till denna övervackra människa får man ändå bli lite lycklig)


3 maj

plötsligt kändes allt lite jobbigt igen. får trösta mig med att det bara är ungefär 38 dagar kvar till sommar. 38 dagar. det är egentligen inte långt alls. men just nu känns det så. mycket mycket långt bort. särskilt när det snöar. men tills dess har prestationsångesten och stressen mig kvar sina armar.

men nu ska man inte gräva ner sig för långt. det är aldrig nyttigt, eller hur?
DET ÄR FÖRFAN BARA 10 DAGAR KVAR TILLS VI ÅKER TILL SM I HALMSTAD!

gymnastik

bästa sporten i världen. ingen tvekan om det!


valborg

i fredags åkte jag och älsklingen till Täby direkt när jag slutade skolan. på lördagen åkte vi in till stockholm och jag var peppad till hundra att sätta sprätt på mina pengar. hur gick det? JAG HITTADE INGENTING :( första gången jag inte gjort det i sthlm tror jag. irriterad blev jag iaf, hade sett framemot att köpa massa nya kläder! men dagen var ändå underbar. vi åt glass (årets första våffla med kulor), såg en bil som såg ut som en geting och jag var allmänt glad för att jag har världens bästa pojke.




när vi kom tillbaka till eskilstuna åkte jag till Kajjan och träffade henne, Fannie och Tove. Vi grillade och pratade om saker vi bara avslöjar för varandra. Tove berättade om ett dampanfall hon hade för två år sen på mig, hon var tvungen att få ut sina agressioner sen den händelsen haha..?
runt elva hämtade Kalle mig och vi åkte hem till honom, tog ett varmt bad, tittade Entourage innan vi somnade.





imorgon är det måndag. ny vecka, nya tag! pussss

RSS 2.0