- summerdays drifting away, but oh those summernights

jag har trååkigt. kanske egentligen borde tänka på att gå och lägga mig. kinda onödigt att vara uppe själv... tror jag ska gå upp rätt tidigt imorn för att känna på solens strålar på förmiddagen (för övrigt är jag röd som en kräfta på rygg och axlar efter hela dagen utomhus idag). imorgon kommer lovisa också till etuna, händer inte särskilt ofta så ska träffa henne. har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men har hört att det ska bli 28 grader imor så nåt stekigt lär de bli! :D
träning också 4-7. sen kanske jag drar till tove eller kvicksund. vi får se hure blir...
nej nu ska jag nog göra mig redo för sängen. sov gott!



- don't let this be our last memories

Idag var jag hemma hos Frida, vår gamla tränare. åh så roligt det var. nästan hela laget var där + gymnaster som slutat (men som fortfarande känns som lagkamrater). det blev hemmagjord pizza, sola ch bada, femkamp, volleyball (som vi verkligen SÖG på!!!!!) fika och ännu mera bada!
tränade sen på kvällen. kan inte säga mycket om det. enda är väl att jag så gärna skulle vilja ha det som förut. när inget var så osäkert och man bara enkelt kunde säga att vi är världens bästa familj som älskar gymnastik.

när tiden bara var din&min

kom just hem från skärgården. var där med älsklingen och hans familj. det var jättemysigt. vi firade midsommar med midsommarstång, massa mat och tårta, sol och bad och båtutflykt.
vi hade tre månader igår på midsommar. tiden går fort men samtidigt långsamt, känns som att jag har varit med honom längre.
Kalle Rosander, jag är så glad att du är min. inget jag utan dig. ord räcker inte till hur mycket jag älskar dig.

underskatta aldrig värme!


sommaaaaaaar jaaa
bilder från igår i vilsta, var där med elin eve tove och kalle en stund :)

together we reach the tops of the highest mountains

coco!
var och fikade på förmiddageb med fannie, kajsa och eve. leo skulle egentligen också komma, men han var försenad så precis när vi drog från fiket så kom han..otur! :C jaja, vi får väl ses någon annan dag:)
sen cyklade jag till vilsta och solade med tove, eve och elin. Kände mig inte direkt brun, inte ens normalhyad när jag låg bredvid de... seriöst rip mitt pigment </3 gillar kommentarerna "åh jag får ligga bredvid ylva för då ser jag brunare ut!" hahahah :D där solade vi tre-fyra timmar.
märkte nyss att jag bränt mig också, albinobarn som jag är. Låren och ryggen är röda, najs! (y)
imorgon får jag väl ta med solkräm. känns rätt lame att smörja in sig när man är i sverige men kräfta vill jag inte bli. ska träffa fina flickorna runt halv tolv, sen träna i hallen halv fem. friståendeskapande står på schemat! innan sommaren är slut ska vi ha det klart. hope we'll make it.
nej nu ska jag dricka vidare på min cappucino jag just gjorde!
puss
sjukt dålig bild på huvudrätten från igår; sallad och ruccola med mozzarella, vindruvor, tomat och prusciutto.  kajsa jag och eve var nämligen duktiga och gjorde en egen trerättersmiddag igår kväll.

~

låt mig spola tillbaka tiden för en sekund
då vi var vi tillsammans

men någongång kommer dagen då allt måste ta slut
måste det verkligen det frågar jag mig?
vi grät och grät
jag grät tills huvudet bultade och kände osäkerheten och tomheten när jag lämnade den här tiden bakom mig
vi är fortfarande alltid ett vi
inte på samma sätt längre
men vi är fortfarande vi

19 juni

ja, jag vet att jag är rätt mycket inaktiv på att skriva :c fin sverige...
i alla fall. igår kväll var vi förbjudna, och hemliga. mer än så säger jag inte! känns nästan lite ungdomsrebelliskt c: (om de nu är ett ord)
sen sov jag hos kalle. vaknade runt halv tolv men gick upp runt halv ett, pojken var trött och laddade upp energin inför dreamhack (ja han är nörd) så jag låg och väntade på att han skulle vara pigg nog att gå upp C:
dagen har varit en typisk slappdag - inget negativt i det! några sådana dagar har jag inte hunnit med på ett bra tag. film, nudlar och pratstund med bästa vännerna i rinmans-parken var några av dagens händelser. Vi pratade om sommaren, när vi tillsammans ska ut i stockholms skärgård till toves land, och om höstens resa till London. åh vad roligt det ska bli - nu blev jag plötsligt förväntansfull!
imorgon blir det att gå på stan med tovelina och evipaj, sedan fira systers tjugoårsdag (ännu en gång!).
varför känns det som att rätt många kommer vara nördiga och titta på kronprinsessans bröllop? jag förstår att det är rätt stor grej, men haha ärligt - vem bryr sig egentligen?
känns jäävligt skönt att ha sommarlovet framför sig måste jag bara inflika - vännerna och jag har tillochmed skrivit en lista på saker som ska göras innan skolan sätter igång igen. inget jag tänker avslöja här heller...




,

det finaste jag har


trevligt avslut

igår var det avslutning. m9b splittrades, världens bästa klass. Det var många - nästan alla - som hade tårar rinnandes nerför kinderna. det är sorgligt, la familia finns inte mer. men ni ska veta att ni alltid finns i mitt hjärta - på den där speciella platsen. Minnena med er tynar aldrig bort, det lovar jag er. för ni är så underbart fantastiska. jag är tacksam att ha fått lära känna så otroliga människor och fått dela så mycket med er. 

jag älskar er.




ps. jag förlora spelet

lingvalleeeeeeeeeeen

SNART SNART SNART ÅKER VI IGEN! LINGVALLEN HÄR KOMMER VI!

har längtat efter det heeela långa iskalla vintern. i år blir det inte riktigt samma gäng som förra året, tove följer med istället för ylva. fyra awesome dagar med underbara människor.

på dagarna ska vi jobba och hjälpa till med grejer som behövs göras och som "lön" får man äta, bo och träna där. paradis om ni frågar mig!


lite bilder från förra året


vi städade skumgummi gropen. micket fräscht..



vi gav markus (en av dem som tränade oss där frivilligt) en cola som tack hahah


hoppas det blir lika fantastiskt roligt med massa ny övningar!

pöss

9 juni

Sommaren närmar sig. fort också! ikväll har niorna avslutningsmiddag, slänger nog in lite bilder från det sen senare (: ska visa en film med en massa klipp ifrån göteborgsresan då för alla nior (filmen tog för övrigt sjuuukt lång tid att göra!) och imorgon är det kabaré och jag ska sjunga med min kära systeryster. på fredag blir det sommarlov, och det betyder att man måste ta farväl av klassen. åh vi har så fina minnen tillsammans. vi är så bra, inte för att skryta (; nejmen ärligt, kommer sakna de så innerligt.<3

vad ska ni göra på avslutningen? något roligt? har hört att det kommer regna. usch på det D: vi som skulle grilla i borsökna på kvällen.. hm.

 

OH LOVE, THAT LOVE THAT KILLS ME









man fylls av en känsla.


sitter uppe mobbad och ensam?!

vet ni vad jag gör? ...överraskning till klassen. nej okej inte överraskning eftersom de vet att jag ska göra det men... en video iaf, med klipp ifrån klassresan i göteborg. hoppas inte folk tycker min humor suger och att den är lame. med andra ord är den rätt random :D videon är uppe i lite över sex minuter nu.
suttit och redigerat i typ två timmar. börjar kännas lite segt så funderar på att sova.. careface typ :d
alltså, vet inte vad jag ville säga. segt eller nåt c':

helgen har varit underbar btw! var i täby på studentfirande och åkte flak genom täby/djursholm typ. awesome var det! (förutom att allt stinker öl nu!)

nej nu börjar mina ögon bli trötta. ska ta en kopp te sen sleepa.

hare bäst! puss



(LOL på lisbeth-bilden <333 )


6 juni

Måste bara säga hur mycket jag älskar vädret! högsommar på hög nivå typ. underbart i alla fall.
nu ska cykla ner till djurgårn och träffa fint folk från klassen, det blir nog treeevlans!

nu är det inte långt kvar
inte långt kvar tills m9b splittras
inte långt kvar till sommarlov
inte långt kvar till lingvallen <3

grattis systeeer

ikväll var jag på konstmuseet och tittade när eve och ia sjöng. det var jättebra! eve var sjukligt bra! :D
imorgon klockan 10 far jag med tåget till stockholm med ia och kalle. Studentfirande och att åka flak genom stockholm, det är vad som händer imorgon! tror det kommer bli jätteroligt c: sen sover vi i täby och åker sen tillbaka till etuna på lördag för att ha sommarfestival på djurgårn (KOM OCH KOLLA!)

idag fyller Ia 20 år! GRATTIS TILL HENNE <3

RSS 2.0