17 månader, jag älskar dig så innerligt



åker till Stockholm imorgon med min älskling. Vi ska äta ute och kolla bio, Apornas Värld. sen på lördag har vi inte riktigt gjort upp några planer än. strosa runt på stan kanske, mysa i Täby.. ja vi får se vad vi gör! c: nu ska jag sova, puss!

24 augusti

heeeej. har just kommit hem från en liten tur på stan med pappZen, köpte massor av skolgrejer. Blev sen en fika på Espresso House, mumma! nu ska jag bara tare lite lugnt innan jag drar iväg till träningen, ska nog bara köra styrka och grunder idag. Vi har ju ingen tränare i eskilstuna så blir ändå så ineffektivt om man försöker köra riktig gympa.. jaja, vi hoppas på örebroträning imorgon iaf! :)



- Cause what goes up must come down

fikade igår med Fannie, Tove och Leo. har inte träffat Leo på så himla länge så blev glad av att träffa honom!
vi pratade, lyssnade på en lång söndagshistoria, köpte naturgodis för att sätta oss på en brygga och prata ännu lite till. Finaste kvällen på länge!

- alla bilder är tagna av Fannie! (:







Ain't gonna stop tell him i love him
Tell him how real he is or how high I am
Or how I would kill for him for him to know it



19 augusti

var med gympisarna (utom fanny) hos purre och åt middag (fyra av oss körde på kräftskiva). som alltid frågar jag mig själv, varför gör vi inte detta oftare? alltid sjukt trevligt och kul, vi är ju bästa kompisar allihop! till efterrätt hade tove och petra bakat ihop galet söta cupcakes. goda var dem också!
imorgon drar vi några stycken till örebro för att stanna där hela helgen. friståendeläger står på schemat och jag kan erkänna att... ja jag är lite nervös och kommer skämmas när vi ska dansa/visa upp svårigheter haha. äsch, den smällen får man ta! :) puss

- du är värd att dör för

sine te mortuus sum.

två hjärtan som längtar efter att slå i takt.

händelserik dag! fast? jag bor i eskilstuna. finns det mer att tillägga? förlåt, nu låter jag sjukt opepp. kan inte hjälpas. har iallafall sprungit, kollat lite film och tränat svårigheter i hallen som förberedelse inför friståendelägret i helgen.
jag behöver hela dig, så jag kan hela mig.

,

jag bryr mig så jävla mycket och förlåt att jag inte räckte till.

11 augusti

har varit hundvakt snart en vecka. har alltid avgudat enya (hunden alltså) och tyckt hon är världens sötaste. aldrig fattat folk som ba "ne hon är bara jobbig osv osv". NU gör jag det. sjukt bortskämd och asjobbig hhah... ja visst, hon har sina gulliga stunder men ibland vill jag bara slå henne :)) just nu ligger hon lugn och söt i soffan iallafall. skönt!
får panik på tristessen. typ alla jobbar eller är bortresta och sånt ---> jag slösar sista sommarlovsdagarna sjuukt mycket. har sprungit idag iallafall så något vettigt har jag gjort. hoppas kvällen erbjuder något iaf. kanske träffa bästa vännen?

p.s KAJSA JAG SAKNAR DIG.

all i know is that i love you too much









Play the moment

▌▌Pause the memories

■Stop the pain

◄◄Rewind the happines


7 augusti

sitter och segar, vädret är piss och just nu humöret ungefär likadant. var inte så peppat att gå ut med enya på promenad tidigt imorse i spöregn.. äsch, den här dagen kommer snart vända! ska träffa min älskling senare och se sista Harry potter på bio med honom och hans familj. sen ska vi väl bara mysa järnet, känns som jag inte träffat honom ordentligt på ett tag utan bara på åfesten osv. det blir galet bra tror ja!
hungrar ihjäl fast jag åt frukost för bara någon timme sen haaha! ska käka något nu. puss!

grattis grattissssss

ska snart fira mamma och lillasyster (herregud 15 år redan, känns som jag fortfarande är det?). Min fina bästa vän Evelina fyller 17 år idag också. Så ikväll samlas vi gamla gänget (utom vår saknade kajja) och firar henne litegrann.
GRATTIS BÄSTIS!

gammal bild från skolavslutningen i nian

and i was dancing the whole way home

Sjukr hur tiden går fort. redan augusti och jag märkte det knappt. får njuta nu, de sista tre veckorna innan skolan börjar. nej ska inte tänka på det nu. carpe diem. typ.
var med Tove i mådags och vi gick på stan och köpte picknik och satte oss i stadsparken




igår paddlade jag hela dagen med familjen minus ikil. det var roligare och mysigare än jag hade väntat mig haha. fikade, solade och badade från klippor. på kvällen kom älsklingen till mig och sov över. vi luncha på stan idag och jag köpte present till mamma+ikil, som vi ska fira imorgon.
nu ska jag käka något innan jag drar iväg och träffar bästa vännerna. vår vänskap är som ingen annan, fan vad jag älskar er. ♥

RSS 2.0