retardnight


 

bilderna togs när kajsa redan hade gått. men visst är vi söta haha?

fjärde adventttt

fjärde advent. Bara fyra dagar kvar till julafton! jag ser framemot det. Julafton är typ det bästa och mysigaste som finns, sen får man alltid så fina julklappar!

Jag tror redan att jag vet lite saker jag kommer få. Idag var jag, ia, iki och pappa på stan för att kolla julklappar och vi visade ven varandra vad vi önskade oss. Jag hittade en jättefin och härligt röd kappa på MONKi. jag tror jag får den (a) hoppas på det i alla fall! :D

Imorse, eller inte imorse, rättare sagt i förmiddags, stod jag, alex och Moa utanför Plantagen och försökte sälja "M9B's hembakade julfika" hihi. Hela klassen hjälper till med att baka och stå utanför affärer för att samla ihop till vår klassresa i vår. Det går riktigt bra, hittills.
Jag stod där i ungefär två timmar (:

Kvällen spenderades med Evelina, Tove, Kajsa, Alex och Leo. Vi hade roligt ^^ vi kolla  film, spela spel, bakade, kolla videos HAHAHAH, och hade ett litet snöbollskrig. det sista var lite läskigt och inte uppskattat av alla haha.


nu ska jag försöka hitta på något roligt att göra. Någon som vet vad man kan hitta på när man är ensam typ och har tråkigt? .__.

jullov!!!!!1111

idag fick vi jullov. det var på tiden, och mycket efterlängtat! :)
vi samlades i fors kyrka och M9:orna sjöng lite sånger. Jag och Linn spelade upp vår egen "nu tändas tusen juleljus". det gick bra, även om jag fortfarande var lite dålig i halsen. ganska svårt att trycka upp på de ljusa tonerna när man är hes :c men det funka :D

har gått lite på stan och fikat och handlat en julklapp till syster med fina folket. ikväll ska jag träffa några andra också, vet inte riktigt när eller vad vi ska göra men vi får se (:



en högkalitéts bild host :D men bara för att jag fryser ._.

DET ÄR -14 GRADER CELSIUS VAFAN D:

puss på er nu ska jag gå ner och ta en kopp te  Y

bildichar

hejhej

ja, ni kanske märkt att det knappt finns några bilder i den här bloggen. min data har typ segat sönder så det har inte funkat att ladda upp.

men här kommer några ifrån juluppvisningen från i lördags :)
egf's jsm-lag var dockor :D


puss på er






"say mama!"
"KDJHFIGDFVUIGFVC"
"HO-HO-HO, say mama!"
"mama!"
*OK-stämpel i arslet*



sen körde vi såklart lite gympa också:D här är jag i en dubbelhalv (:

vila i frid älskling

jag tror inte dagen kunde börjat sämre än vad den gjorde idag



Spelar det ens längre någon roll?
jag orkar inte slåss
det är bortom min kontroll


sankta luciaaaaa

COCOHEJ! :D

Idag har varit en lång, men rolig, dag! Jag, tovelina och evipajen sov över hos kajjan. Vi steg upp redan klockan fem imorse (!!!!!) ganska ovant och jobbigt men det funkade! Vi fick skynda oss för att hinna till skolan till klockan sex. därifrån åkte vi med föräldrar som var snälla och skjutsade oss ut till SAAB.

Jag och Linn sjöng våran egen version av "nu tändas tusen juleljus". Det är så att jag och Linnipaj är mycket kreativa och hittar på sånger på rasterna *nicka*. måste ju bara tillägga att alla klasskompisar är irriterade på oss för att vi har tjatat ut våra mästerverk.. alla kan stämmorna tillochmed hahaha!

menmen, för att återgå till luciatåget. Jag och Linn skulle sjunga, och när vi började sjunga på låten som kom innan våran började jag bli jättenervös. vet inte varför det blev så, jag och eve har ju sjungit förut inför skolan och då har det inte alls känts så jobbigt. kanske för att vi inte hade mick den här gången, i don't know..

rösterna skakade en aning och vi fick hjärnsläpp på hur sista versen gick, men det fixade sig! även om vi började skratta för att vi tyckte att det var pinsamt!

sedan fick jag och kajsa beskedet om att vi tydligen skulle vara med på skolans luciatåg eftersom vi har varit kandidater för att vara lucia (jag kom för övrigt tvåa, så ska vara lucia i kloster :) ska bli superkul!) . så vi fick skynda oss till skolan och stå där som fån längst fram och sjunga med i de låtar vi kunde.

vi gjorde även ett till luciatåg på "familjeförvaltningen" (vad är det för nåt??)
linns och mitt framträdande gick betydligt bättre den här gången!


HAHAH SÖT HAMSTER :')

efter skolan gick jag med leo och alex på stan och letade julklappar. fick en köpt iaf (y)
sedan stack jag och alex hem till eve. jag somnade i eves säng och sov i 1 ½ timme. Mycket socialt (y)

men nu ska jag packa inför imorgon sen sova (:

puss godnatt

coco HEJ

Livet leker. verkligen.



Snart ska jag till stallet, måste cykla dit :c kommer vara så himla kaaallt! -6 grader är det ute just nu.
Menmen, det blir bra.
Idag fick jag tillbaka mitt matteprov. är väldigt nöjd, fick alla rätt :D woho!
nu är det inte långt kvar till jullov. Jag går bara här och väntar :)

fast lite skolgrejer kvar att göra är det allt:

* engelska uppsats. som jag för övrigt inte ens har börjat med (y)
* engelska muntligt, ungefär tio minuter.
* lämna in svenska recension.
* kemi prov.

ja, visst är det en del. Man får försöka ta det som det kommer.

Idag fick jag veta att lovisa, min halvsyster, kanske ska flytta. inte bara ifrån sthlm utan isåfall ifrån sverige. men det är inte säkert än, kommer få veta det om ett tag..

jag har inte så mycket att berätta om mer. Ska börja packa grejer för att åka till pappa i en vecka sen byta om och cykla till stallet i vinterkylan c:

puss

RSS 2.0