31 mars

vaknade kvart öve nio. drog på mig gympskorna och tog en kort joggingtur. duktig jag känner mig haha, nej men det var rätt jobbigt utan att ha ätit frukost innan. Börjar inte skolan förrän tolv, så ska kila till bussen snart. efter skolan blit jag hämtad av älsklingen och mysa med honom en stund innan jag åker till örebro. pepp på träning, säger jag! fick bra/dåliga nyheter igår på träningen men nu är jag såhäääär pepp. berättar mer om det sen :)
puss♥
haha vet inte hur jag står men mjaa

28 mars

Denna måndag inleddes med ett tjockt matteprov, det första vi haft i matte B. usch säger jag bara! jaja, får hoppas på det bästa. Håltimme efter det med följe av beep-test. skäms över mitt resultat haha... borde nog ta och kolla upp om jag har ansträngningsastma. för det verkar tydligen bara bli sämre och sämre :(
tränade i vilsta ikväll också. vi var inte så många tjejer där, eftersom alexxx inte kunde komma. lite fristående och öppningar framåt på tumbling blev det. skulle vilja träna massor nu, komma i form till SM!
nu väntar duschen sen en skööön sömn. puss!
bild sen förra veckan

i can't stop thinking about him.

Tänkte bara berätta lite om fredagen. Som jag sagt firade jag och min älskling ett år tillsammans. Käkade på ming och kollade "the fighter". den var bra! lite rocky-inspirerad. om ni nu sett det..? ^^
efteråt gick vi kylan och tog bussen hem till mig. Drack te och gav varandra våra presenter. fick ett jättefint silverarmband av kalle. ett sånt man kan fästa berlocker runtom, ett hjärta i silver hängde redan på det. tack älskling! själv gav jag honom ett fotoalbum, med bilder och minnen jag skrivit ner.
jag älskar dig, med dig känner jag mig levande och behövd. vill aldrig släppa taget om dig. du har mitt hjärta i din hand.

ett år.

Idag firar jag och min älskling ett år. ett helt sinnes underbart år tillsammans! vi har bokat bord till ikväll sen bio. ska bli så mysigt! bilder kommer senare, så ska ni få se vad han ska få av mig hihi.

Jag älskar dig Kalle Rosander, glöm aldrig det.

somewhere between reality and dreams








och ännu en gång har jag fastnat på weheartit.com. (jag har förövrigt just hittat mina drömrum!)

22 mars

tar en liten paus från engelska uppsatsen. skriver om "slumdog millionaire" och en bok med ganska liknande tema. har ni sett den? om inte, gör det! typ en av de bästa filmerna jag sett! så himla underbar men hemsk!

På fredag firar jag och min pojke ett år. Så idag har jag fixat lite med en hemlighet till min honom. kan inte berätta mer om det alltså, berättar sen c; inte riktigt klart än, men snart så!



ska finslipa lite på uppsatsen nu, be pappa läsa den sen sova. pusss!

,

saying things we haven't for a while.


hey baby i think i wanna marry you

träffade mina fyra bästa vänner. jag har sån tur som har er, verkligen!





jag är bara lycklig om du vill ha mig.


9 mars

första gympaträningen på typ tre veckor! gick sämst på trampett, hoppade nog fyra hopp och resten sprang jag förbi.. åh denna ansatsjävel!! imorgon ska jag och några till från laget åka över och träna med örebro, blir premiär för det! vi siktar nämligen på att kunna vara med i SM - med ett lag blandat med etunare och örebroare :)
annars har jag träffat kajsa och fannie idag efter skolan, satte oss på espresso house och pratade. sån tur jag har som har så underbara vänner, ni är fan bäst!
.
försöker att inte tänka för mycket, och intala mig att det inte är värt att bry sig mer. men varenda liten del av mig bryr sig så mycket så det gör ont.

cry for help now, they can hear you

trodde aldrig det kunde göra såhär ont. jag mår bara illa, och vet inte vad jag ska ta mig till eller känna.
gick och la mig elva igår kväll och somnade inte förrän halv fem. trött på allt vad lögnare ochg svek heter.

jag önskar allt är en mardröm som jag snart får vakna upp ur

,

ögonen svider och hjärtat bultar av ilska. tankarna bara snurrar. den värsta helgen i mitt liv.

3 mars 2011

provet gjort och gud så skönt! Idag ska jag bara ligga och mysa med min älskling hela kvällen och inte behöva bekymra mig över någor prov eller läxor. befriande!







random saker jag är sugen på att ha, bara för jag längtar så till vår! och jag älskar jeffrey Campbells skor, åååh

2 mars

börja känna ångesten krypa fram lite smått... kemiprov imorgon och jag är väl inte sådär jättepeppad och säker. hmm, det får gå som det går får jag väl tyvärr säga.
imorgon, efter det traumatiska provet, tror jag att jag ska träffa min älskling, och kanske hinna köpa en present till Maria :) ska nämligen på födelsedagsmiddag hos henne på fredag. kommer bli urmysigt! :D
typ 70 dagar kvar i skolan, och jag längtar såå till sommarlov! känns behövligt. och ännu har inte ens provstormen börjat på riktigt. äsch, tänk positivt! jag har gympan, mina gympisar, vänner och min finaste pojkvän. med de klarar jag det mesta ♥
den här stranden skulle sitta fint!

1 mars

Är fortafarande sjuk, fast värre idag än igår. stannar hemma från skolan idag, men jag är inte ensam iallafall för att ikil är också sjuk. något positivt :)  känns som knivar i halsen, sjukt ont att svälja!
sov ut länge idag, sen har jag kollat lite på tv och pluggat kemi. ska väl göra det igen om ett tag.. tycker inte om det där med massa olika bindningar och beräkningar haha. vätebindning, dipol bindning, dipol-dipol, kovalent, polär kovalent.. VAD SPELAR DET FÖR ROLL?
ska snart käka lunch,just nu fixar ikil därnere till oss :D gulligt! vi ska unna oss och kolla på top model som börjar snart. haha fett töntigt program det är egentligen, sitter helt seriösa och ba "och jag frågar mig ännu en gång, har hon vad som krävs för att bli en toppmodell? men hon har ju en amazing bone structure" haha jaja, underhållande är det iaf :D

RSS 2.0