oh when we were seventeen

17 år idag! känns bra, riktigt bra faktiskt. hoppas på det fina år jag hört att detta ska vara. till och med min kära mormor säger åt mig att ta vara på den här tiden, för att sjutton var det roligaste och vackraste år i livet. jag får hoppas på det ♥
Jag väcktes av mammas och ikils födelsedagssjungande. Kalle som låg bredvid mig, nyvaken och söt, sjöng också med. Sen åt vi frukost - de hade gjort omelett, smoothies, te, bröd, sen wienerbröd med muffins haha. moffig frukost! efteråt åkte vi allihop till strängnäs, till mormor, och åt tårta och jag fick öppna paket.
fick massa fint. en bok, en aprikos sporttopp, ett smyckesträd, en halsduk, jättesöta mysstrumpor, ögonskuggor, strumpbyxor, ett par "aladdin"-byxor, två linnen, en vit klocka, en tröja, en klänning, hårinpackningar, lite mer behövande grejer haha :D , sen ska mormor sticka en mössa till mig också så fick se garnet.
strumporna har såna där pluppar på undersidan så man inte ska halka som man hade när man var liten. mysiga är dem! ^^
på kvällen kom Tove, Fannie och Kajsa över. Med godis, massa annat gott, sen en chokladhjärta ask och en bukett rosa rosor. och en BÖCKLING (VAFAN HAHHAHA!???) enligt kajsa så var det tove som hade utbrustit "alltså vi bara MÅSTE köpa den där till ylva" när de passerat fiskdisken. söta men jävligt random vänner man har!
ingen party party night, fast den planeras ;) lovisa ringde nyss "ÄR DU FULL ÄN?!!" haha kände hennes besvikelse när jag sa att jag inte hade fest.. nej men en fin födelsedag har det varit. låt det nya året komma!
tog ingen bild på böcklingen...

Kommentarer
Postat av: Tove

VI VILL SE BÖCKLINGEN! VI VILL SE BÖCKLINGEN! :D

2011-01-09 @ 14:36:03
Postat av: Lovisa

Mahaha, sa jag så? sköööning.

2011-01-16 @ 14:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0